Osaamis- ja opintokokonaisuudet, kielet ja kulttuuri, kesätarjonta ja muut opinnot

Yrittäjyysopinnot ja StartUp School Haaga-Heliassa

YRITTÄJYYS

Kuvaus

Maailma muuttuu vauhdilla ja tämä muuttaa myös työelämää. Tulevaisuudessa työn tekeminen sirpaloituu – urat voivat koostua esimerkiksi peräkkäisistä jaksoista palkkatyötä ja yrittäjyyttä. Nämä muutokset vaativat meiltä kaikilta yrittäjämäistä työotetta. Haaga-Heliassa saat valmiudet ryhtyä yrittäjäksi opintojen aikana tai niiden päätyttyä. Voit työskennellä yrittäjyyden parissa myös asiantuntijaroolissa! Opintomme kehittävät työelämässä tarvittavia taitoja. Yrittäjyysopinnot voivat olla tutkintosi suuntautuminen tai täydentää osaamistasi pääsuuntautumisesi rinnalla. Ja mikä parasta, yrittäjyysopinnot sopivat kaikkiin tutkintoihin!

Yrittäjyysopintojen avulla kehität yrittäjyys- sekä liiketoimintaosaamistasi:

- yrittäjämäistä ajattelua ja toimintaa
- muutosten ymmärtämistä ja kykyä ennakoida
- valmiuksiasi ja kykyäsi johtaa omaa työuraasi
- yrittäjyyden ymmärrystä eri tehtävissä
- kykyäsi kehittää ja luoda ideoista liiketoimintaa
- kokonaisvaltaista liiketoiminta-ajattelua
- kykyäsi tunnistaa liiketoimintamahdollisia ja bisnesideoita sekä
- kykyäsi kehittää ja kansainvälistää pk-yritystä.

Aloittavan yrittäjän opinnoissa saat apua yrittäjäksi ryhtymisen haasteisiin ja liiketoiminnan suunnitteluun aina ideoinnista mallintamiseen ja budjetointiin.

Yrittäjyyden asiantuntijapolun opintoihin sisältyy yrittäjyyden monimuotoisuuden oivaltamista, tulevaisuuden ennakoinnin oppimista sekä taitoja verkostoitumiseen.

Yrityksen kehittäjäpolun opintoihin sisältyy kestävää liiketoimintaa, kasvun mahdollisuuksia, kansainvälistymistä, strategista kehittämistä ja digitaalisuutta.

Sisällön valinnaisuus

Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 - 0 op