Syksy 2024
1. Perusopinnot |
Matematiikan tasotesti |
Matematiikan valmentavat opinnot |
Ruotsin tasotesti |
Ruotsin valmentavat opinnot |
Englannin tasotesti |
Englannin valmentavat opinnot |
Ammatillinen viestintä |
Asiakasymmärrys ja markkinointi |
ICT-valmiudet |
Asiakaskokemus ja myynti |
Tiimityö ja projektiosaaminen |
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen |
Yrityksen talous |
Yrittäjyys ja liiketoiminta |
Professional English |
Svenska för arbetslivet |
Johdanto opiskeluun |
Digistartti |
Opiskelutaidot |
Ajanhallinta |
Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot |
Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu |
Työnhakutaidot |
Uralle vauhtia alumnien avulla |
Opiskelu ja yrittäjyys |
Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus |
Elämystalous työkenttänä |
Vastuullinen elämystalous |
Elämystalouden juridiikka |
Kannattavuuden suunnittelu |
Innostava johtaminen |
Anniskelupassi |
Hygieniapassi |
2. Ammattiopinnot |
Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö |
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut |
Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) |
Project and Network Management in Travel and Tourism |
Revenue Management in Travel and Tourism Business |
Travel Tech |
Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö |
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut |
Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti) |
Event Profitability Management |
Managing Event Projects and Ecosystems |
Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project) |
Matkailualan liiketoimintaympäristö |
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut |
Vastuullinen matkailuyrittäjyys |
Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen |
Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen |
Matkailualan vastuullisuusviestintä |
Ravintolajuomat ja juomakulttuuri |
Ruuan ja juoman yhdistäminen |
Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä |
Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa |
Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti |
Syventävä viinikurssi |
Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat |
Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet |
Liiketoimintaprojekti |
Projektin johtaminen |
Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut |
Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma |
Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen |
Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö |
Kansainvälinen ruokamatkailu |
My Event Portfolio |
My Tourism Business Projects Portfolio |
Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä |
Hospitality and Tourism Competitions |
Digital Marketing in Hospitality and Tourism |
Akateeminen kirjoittaminen |
Ruokakulttuuri |
Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat |
Luova kirjoittaminen |
Valokuvaus ja kuvankäsittely |
Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa |
Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu |
Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto |
Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa |
AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille |
Advanced Professional English |
English for Professional Presentations |
Advanced Hospitality English |
Spanish 1 |
Spanish 2 |
German 1 |
German 2 |
French-speaking Market and Culture Studies |
3. Työharjoittelu |
Perusharjoittelu |
Suuntautumisharjoittelu |
Suuntautumisharjoittelu 2 |
4. Opinnäytetyö |
Opinnäytetyö, vaihe 1 |
Opinnäytetyö, vaihe 2 |
Opinnäytetyö, vaihe 3 |
Kypsyysnäyte |