RESTO24PC Restonomi, päivä ja monimuoto, Porvoo
, 210 op

Syksy 2024

Vaihda näkymän jäsentelyä
1. Perusopinnot
Matematiikan tasotesti
Matematiikan valmentavat opinnot
Ruotsin tasotesti
Ruotsin valmentavat opinnot
Englannin tasotesti
Englannin valmentavat opinnot
Ammatillinen viestintä
Asiakasymmärrys ja markkinointi
ICT-valmiudet
Asiakaskokemus ja myynti
Tiimityö ja projektiosaaminen
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen
Yrityksen talous
Yrittäjyys ja liiketoiminta
Professional English
Svenska för arbetslivet
Johdanto opiskeluun
Digistartti
Opiskelutaidot
Ajanhallinta
Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot
Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu
Työnhakutaidot
Uralle vauhtia alumnien avulla
Opiskelu ja yrittäjyys
Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus
Elämystalous työkenttänä
Vastuullinen elämystalous
Elämystalouden juridiikka
Kannattavuuden suunnittelu
Innostava johtaminen
Anniskelupassi
Hygieniapassi
2. Ammattiopinnot
Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut
Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti)
Project and Network Management in Travel and Tourism
Revenue Management in Travel and Tourism Business
Travel Tech
Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut
Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti)
Event Profitability Management
Managing Event Projects and Ecosystems
Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project)
Matkailualan liiketoimintaympäristö
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut
Vastuullinen matkailuyrittäjyys
Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen
Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen
Matkailualan vastuullisuusviestintä
Ravintolajuomat ja juomakulttuuri
Ruuan ja juoman yhdistäminen
Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä
Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa
Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti
Syventävä viinikurssi
Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat
Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet
Liiketoimintaprojekti
Projektin johtaminen
Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut
Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma
Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen
Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö
Kansainvälinen ruokamatkailu
My Event Portfolio
My Tourism Business Projects Portfolio
Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä
Hospitality and Tourism Competitions
Digital Marketing in Hospitality and Tourism
Akateeminen kirjoittaminen
Ruokakulttuuri
Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat
Luova kirjoittaminen
Valokuvaus ja kuvankäsittely
Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa
Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu
Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto
Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa
AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille
Advanced Professional English
English for Professional Presentations
Advanced Hospitality English
Spanish 1
Spanish 2
German 1
German 2
French-speaking Market and Culture Studies
3. Työharjoittelu
Perusharjoittelu
Suuntautumisharjoittelu
Suuntautumisharjoittelu 2
4. Opinnäytetyö
Opinnäytetyö, vaihe 1
Opinnäytetyö, vaihe 2
Opinnäytetyö, vaihe 3
Kypsyysnäyte