Gastronomia
Erillisen opintokokonaisuuden tunnus: REGASTRO
Opetuskielet
- suomi
Sisällön valinnaisuus
Valitaan kaikki
Lisätiedot
LV 25-26: seuraava toteutus kevätlukukaudella 2026. Katso tarkemmat ajoitukset ja toteutusmuodot klikkaamalla opintojaksoja.
*muutokset mahdollisia
Kuvaus
Tule syventämään gastronomista osaamistasi kansainvälisistä ruoka- juoma- ja palvelukulttuureista. Osaamiskokonaisuus mahdollistaa syvemmän ymmärryksen ruoan ja juoman yhdistämisestä sekä ruokakulttuurien kehittymisestä. Osaamiskokonaisuudessa opit monipuolisesti analysoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan sovittuun teemaan liittyvää ruokakulttuurikokonaisuutta. Osaamiskokonaisuuden teema toteutetaan ryhmissä käytännönläheisillä tehtävillä ja harjoitteilla, loppuhuipennus!
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
HOS026AS3A | Ravintolajuomat ja juomakulttuuri | 5 |
HOS002RR1A | Ruokakulttuuri | 5 |
HOS021AS2A | Ruuan ja juoman yhdistäminen | 5 |
Ei toteutuksia, joissa ilmoittautuminen on käynnissä.
Ei toteutuksia käynnissä