Siirry suoraan sisältöön

Gastronomia

Erillisen opintokokonaisuuden tunnus: REGASTRO

Opetuskielet

  • suomi

Sisällön valinnaisuus

Valitaan kaikki

Lisätiedot

LV 25-26: seuraava toteutus kevätlukukaudella 2026. Katso tarkemmat ajoitukset ja toteutusmuodot klikkaamalla opintojaksoja.

*muutokset mahdollisia

Kuvaus

Tule syventämään gastronomista osaamistasi kansainvälisistä ruoka- juoma- ja palvelukulttuureista. Osaamiskokonaisuus mahdollistaa syvemmän ymmärryksen ruoan ja juoman yhdistämisestä sekä ruokakulttuurien kehittymisestä. Osaamiskokonaisuudessa opit monipuolisesti analysoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan sovittuun teemaan liittyvää ruokakulttuurikokonaisuutta. Osaamiskokonaisuuden teema toteutetaan ryhmissä käytännönläheisillä tehtävillä ja harjoitteilla, loppuhuipennus!

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
HOS026AS3A Ravintolajuomat ja juomakulttuuri 5
HOS002RR1A Ruokakulttuuri 5
HOS021AS2A Ruuan ja juoman yhdistäminen 5

Ei toteutuksia, joissa ilmoittautuminen on käynnissä.

Ei toteutuksia käynnissä

Siirry alkuun