Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma: HOTRA21S
Opetussuunitelman tunnus: HOTRA21
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK)
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2021
- Opetuskieli
- suomi
Kuvaus
.
Valitse opintojen ajoitus- tai rakennenäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | 1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2022 | 4. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2023 | 3. / 2024 | 4. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2024 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ERIKOISHOTRA15N-1001 |
Erikoistumisalaopinnot
(Valitaan opintopisteitä: 45 ) |
45 | |||||||||||||||||||||||||
HOT2RH006 | Majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT2RH008 | Majoitus- ja ravintola-alan ammattitaidon kehittäminen | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT3RH002 | Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen majoitusliikkeessä | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
RES3RH002 | Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen ravintolassa | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT3RH003 | Accommodation Business Management | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
RES3RH003 | Food and Beverage Management | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT2RH005 | Dynaamisen palveluyrityksen johtaminen | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
PROJ-1001 |
Projektit
(Valitaan opintopisteitä: 9 ) |
9 | |||||||||||||||||||||||||
RES1RH001 | Ravintola-projekti | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT1RH001 | Hotelli-projekti | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
RES3RH004 | Restaurant Project | 6 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT3RH006 | Hotel Project | 6 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
TÄYDOPHOTRAN-1001 |
Täydentävät opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 96 ) |
96 | |||||||||||||||||||||||||
PERUS-1001 |
Perusopinnot
(Valitaan opintopisteitä: 50 ) |
50 | |||||||||||||||||||||||||
SLF1HA001 | Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 1 | 1 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ACC1HA001 | Laskentatoimen ja Excelin perusteet hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
MAR1HR001 | Markkinoinnin ja myynnin perusteet | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
LEA1HA001 | Toiminta projekteissa | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
COM1HA001 | Kirjallinen viestintä | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
RES1RH002 | Johdatus ravintolajuomiin | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
COM1HA002 | Esiintymistaito ja vuorovaikutteinen palveluviestintä | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
LAW2HA001 | Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ENG1HR001 | Managerial English | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
MAR1HL001 | Markkinointiviestintä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
YHT1PI006 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ANA001HH1A | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
RES1HR002 | Ruoan ja juoman yhdistäminen | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ACC2HA001 | Johdon laskentatoimi hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
SLF1HA002 | Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 2 | 1 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
OTH1HA-1001 |
Toinen vieras kieli
(Valitaan opintopisteitä: 6 ) |
6 | |||||||||||||||||||||||||
GER1HA001 | Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
GER1HA002 | Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
GER1HA003 | Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
GER1HA004 | Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 4 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
GER1HA005 | Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
GER1HA006 | Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 6 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
FRE1HA001 | Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
FRE1HA002 | Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SPA1HA001 | Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SPA1HA002 | Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SPA1HA003 | Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SPA1HA004 | Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 4 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
CHI1HA001 | Chinese For Beginners 1 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
CHI1HA002 | Chinese For Beginners 2 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RUS1HA001 | Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RUS1HA002 | Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 | 3 | |||||||||||||||||||||||||
AMMATTIHOTRAN-1001 |
Ammattiopinnot
(Valitaan opintopisteitä: 40 ) |
40 | |||||||||||||||||||||||||
ENG2HA001 | Hospitality and Tourism Business English | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
MAR2HL001 | E-Business in Tourism and Hospitality | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
LEA2HR002 | Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
SWE2HA001 | Svenska i hotell-, restaurang- och turismbranschen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
MAR2HL002 | Myynnin esimiestyö ja johtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
LEA2HA003 | Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT1RH008 | Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
TOU2RR001 | Ruokamatkailu | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
EXP3HH001 | Experience Designer - Tutorial | 10 | |||||||||||||||||||||||||
EXP3HH003 | Experience Designer - Super Experience Challenge | 10 | |||||||||||||||||||||||||
EXP3HH005 | Experience Designer - Super Experience Boss Battle | 10 | |||||||||||||||||||||||||
PLA6HA-1001 |
Työharjoittelu
(Valitaan opintopisteitä: 30 ) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
PLA6HA001 | Harjoittelu ammattialalla | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||||||||
PLA6HA002 | Harjoittelu ammattialalla | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||
PLA6HA011 | Harjoittelu erikoistumisalalla | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||||||||
PLA6HA012 | Harjoittelu erikoistumisalalla | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||||||||
THE7HA001-1001 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||
THE7HH901 | Opinnäytetyö, vaihe 1 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
THE7HH902 | Opinnäytetyö, vaihe 2 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
THE7HH903 | Opinnäytetyö, vaihe 3 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
THE7HH904 | Kypsyysnäyte | 0 | |||||||||||||||||||||||||
ALC1RH002-1001 |
Anniskeluvastaavan pätevyys
(Valitaan kaikki ) |
0 | |||||||||||||||||||||||||
HYG1RH001 | Hygieniaosaaminen | 0 | |||||||||||||||||||||||||
ALC1RH002A | Anniskelumääräysten hallinta | 0 | |||||||||||||||||||||||||
HOTRA21-HOTRA15-VAPAASTIVALITTAVAT |
Vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15 ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||
EXP8RL400 | Kiertotalous matkailualalla | 5 | |||||||||||||||||||||||||
COM8HA002 | ONT-tukikurssi: Tieteellinen kirjoittaminen ja lukeminen | 2 | |||||||||||||||||||||||||
COM8RH021 | Neuvottelu, kokous ja vaikuttaminen | 3 | |||||||||||||||||||||||||
CUL8HA003 | Monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen osaaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENT8LH101 | NY Start-up korkeakoulu -ohjelma | 10 | |||||||||||||||||||||||||
FPR8RH026 | Ravintolan gastronomia | 6 | |||||||||||||||||||||||||
FPR8RH028 | Ruoka ja Media | 5 | |||||||||||||||||||||||||
LEA8RL002 | Hyvä esimies on viestintätaitoinen - hyvä vuorovaikutus on lakiin perustava velvollisuus | 5 | |||||||||||||||||||||||||
MAR8RH024 | Koulumarkkinointi | 1 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH021 | Viinikurssi | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH022 | Oluet ja pubit | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH023 | Väkevät juomat ja cocktailit | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH025 | Viinin ja ruuan yhdistäminen | 6 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH035 | Syventävä viinikurssi | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SWE8HA001 | Träna svenska | 2 | |||||||||||||||||||||||||
TIG8RH027 | Excel operatiivisen laskennan apuvälineenä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SWE8HA002 | Svenska för företagsledare | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SWE8HA005 | Svenska i hotell, restaurang och turismbranchen (intensive) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH011 | Tutortoiminta, vertaistutor | 3 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH013 | Tutortoiminta, vastuututor | 5 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH014 | Tutortoiminta, Callidus-tutor | 1 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH005 | Ammatilliset ajankohtaistapahtumat | 1 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HA400 | AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille | 2 | |||||||||||||||||||||||||
WOR8RZ001 | Yritysvastuu - (virtuaalinen non-stop) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENT8LH400 | Ny Start up korkeakoulu: Part 1 Let´s Innovate | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENT8LH401 | Ny Start up korkeakoulu: Part 2 Let´s Do Business | 5 | |||||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 63 | 80 | 78 | 5 | 36 | 27 | 38 | 42 | 45 | 33 | 5 | 18 | 18 | 13.5 | 13.5 | 19 | 19 | 21 | 21 | 22.5 | 22.5 | 16.5 | 16.5 | 2.5 | 2.5 |