Siirry suoraan sisältöön

Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma: HOTRA21S

Opetussuunitelman tunnus: HOTRA21

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2021
Opetuskieli
suomi

Kuvaus

.

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023 2023-2024 2024-2025 Syksy 2021 Kevät 2022 Syksy 2022 Kevät 2023 Syksy 2023 Kevät 2024 Syksy 2024 1. / 2021 2. / 2021 3. / 2022 4. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 1. / 2024 2. / 2024
ERIKOISHOTRA15N-1001
Erikoistumisalaopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 45)

45
HOT2RH006 Majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö 9
HOT2RH008 Majoitus- ja ravintola-alan ammattitaidon kehittäminen 9
HOT3RH002 Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen majoitusliikkeessä 9
RES3RH002 Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen ravintolassa 9
HOT3RH003 Accommodation Business Management 9
RES3RH003 Food and Beverage Management 9
HOT2RH005 Dynaamisen palveluyrityksen johtaminen 9
PROJ-1001
Projektit

(Valitaan opintopisteitä: 9)

9
RES1RH001 Ravintola-projekti 3
HOT1RH001 Hotelli-projekti 3
RES3RH004 Restaurant Project 6
HOT3RH006 Hotel Project 6
TÄYDOPHOTRAN-1001
Täydentävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 96)

96
PERUS-1001
Perusopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 50)

50
SLF1HA001 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 1 1
ACC1HA001 Laskentatoimen ja Excelin perusteet hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
MAR1HR001 Markkinoinnin ja myynnin perusteet 5
LEA1HA001 Toiminta projekteissa 3
COM1HA001 Kirjallinen viestintä 5
RES1RH002 Johdatus ravintolajuomiin 3
COM1HA002 Esiintymistaito ja vuorovaikutteinen palveluviestintä 3
LAW2HA001 Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
ENG1HR001 Managerial English 3
MAR1HL001 Markkinointiviestintä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 3
YHT1PI006 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
RES1HR002 Ruoan ja juoman yhdistäminen 3
ACC2HA001 Johdon laskentatoimi hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
SLF1HA002 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 2 1
OTH1HA-1001
Toinen vieras kieli

(Valitaan opintopisteitä: 6)

6
GER1HA001 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
GER1HA002 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
GER1HA003 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3 3
GER1HA004 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 4 3
GER1HA005 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5 3
GER1HA006 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 6 3
FRE1HA001 Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
FRE1HA002 Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
SPA1HA001 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
SPA1HA002 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
SPA1HA003 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3 3
SPA1HA004 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 4 3
CHI1HA001 Chinese For Beginners 1 3
CHI1HA002 Chinese For Beginners 2 3
RUS1HA001 Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
RUS1HA002 Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
AMMATTIHOTRAN-1001
Ammattiopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 40)

40
ENG2HA001 Hospitality and Tourism Business English 5
MAR2HL001 E-Business in Tourism and Hospitality 5
LEA2HR002 Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen 5
SWE2HA001 Svenska i hotell-, restaurang- och turismbranschen 5
MAR2HL002 Myynnin esimiestyö ja johtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
LEA2HA003 Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
HOT1RH008 Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen 5
TOU2RR001 Ruokamatkailu 5
EXP3HH001 Experience Designer - Tutorial 10
EXP3HH003 Experience Designer - Super Experience Challenge 10
EXP3HH005 Experience Designer - Super Experience Boss Battle 10
PLA6HA-1001
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30)

30
PLA6HA001 Harjoittelu ammattialalla 10
PLA6HA002 Harjoittelu ammattialalla 10
PLA6HA011 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
PLA6HA012 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
THE7HA001-1001
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
ALC1RH002-1001
Anniskeluvastaavan pätevyys

(Valitaan kaikki )

0
HYG1RH001 Hygieniaosaaminen 0
ALC1RH002A Anniskelumääräysten hallinta 0
HOTRA21-HOTRA15-VAPAASTIVALITTAVAT
Vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
EXP8RL400 Kiertotalous matkailualalla 5
COM8HA002 ONT-tukikurssi: Tieteellinen kirjoittaminen ja lukeminen 2
COM8RH021 Neuvottelu, kokous ja vaikuttaminen 3
CUL8HA003 Monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen osaaminen 5
ENT8LH101 NY Start-up korkeakoulu -ohjelma 10
FPR8RH026 Ravintolan gastronomia 6
FPR8RH028 Ruoka ja Media 5
LEA8RL002 Hyvä esimies on viestintätaitoinen - hyvä vuorovaikutus on lakiin perustava velvollisuus 5
MAR8RH024 Koulumarkkinointi 1
RES8RH021 Viinikurssi 3
RES8RH022 Oluet ja pubit 3
RES8RH023 Väkevät juomat ja cocktailit 3
RES8RH025 Viinin ja ruuan yhdistäminen 6
RES8RH035 Syventävä viinikurssi 5
SWE8HA001 Träna svenska 2
TIG8RH027 Excel operatiivisen laskennan apuvälineenä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 3
SWE8HA002 Svenska för företagsledare 3
SWE8HA005 Svenska i hotell, restaurang och turismbranchen (intensive) 5
OTH8HH011 Tutortoiminta, vertaistutor 3
OTH8HH013 Tutortoiminta, vastuututor 5
OTH8HH014 Tutortoiminta, Callidus-tutor 1
OTH8HH005 Ammatilliset ajankohtaistapahtumat 1
OTH8HA400 AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
WOR8RZ001 Yritysvastuu - (virtuaalinen non-stop) 5
ENT8LH400 Ny Start up korkeakoulu: Part 1 Let´s Innovate 5
ENT8LH401 Ny Start up korkeakoulu: Part 2 Let´s Do Business 5
Yhteensä 210 63 80 78 5 36 27 38 42 45 33 5 18 18 13.5 13.5 19 19 21 21 22.5 22.5 16.5 16.5 2.5 2.5

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
ERIKOISHOTRA15N-1001
Erikoistumisalaopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 45 )

45
HOT2RH006 Majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö 9
HOT2RH008 Majoitus- ja ravintola-alan ammattitaidon kehittäminen 9
HOT3RH002 Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen majoitusliikkeessä 9
RES3RH002 Esimiestyö ja toiminnan kehittäminen ravintolassa 9
HOT3RH003 Accommodation Business Management 9
RES3RH003 Food and Beverage Management 9
HOT2RH005 Dynaamisen palveluyrityksen johtaminen 9
PROJ-1001
Projektit

(Valitaan opintopisteitä: 9 )

9
RES1RH001 Ravintola-projekti 3
HOT1RH001 Hotelli-projekti 3
RES3RH004 Restaurant Project 6
HOT3RH006 Hotel Project 6
TÄYDOPHOTRAN-1001
Täydentävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 96 )

96
PERUS-1001
Perusopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 50 )

50
SLF1HA001 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 1 1
ACC1HA001 Laskentatoimen ja Excelin perusteet hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
MAR1HR001 Markkinoinnin ja myynnin perusteet 5
LEA1HA001 Toiminta projekteissa 3
COM1HA001 Kirjallinen viestintä 5
RES1RH002 Johdatus ravintolajuomiin 3
COM1HA002 Esiintymistaito ja vuorovaikutteinen palveluviestintä 3
LAW2HA001 Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
ENG1HR001 Managerial English 3
MAR1HL001 Markkinointiviestintä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 3
YHT1PI006 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
RES1HR002 Ruoan ja juoman yhdistäminen 3
ACC2HA001 Johdon laskentatoimi hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
SLF1HA002 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 2 1
OTH1HA-1001
Toinen vieras kieli

(Valitaan opintopisteitä: 6 )

6
GER1HA001 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
GER1HA002 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
GER1HA003 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3 3
GER1HA004 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 4 3
GER1HA005 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5 3
GER1HA006 Saksaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 6 3
FRE1HA001 Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
FRE1HA002 Ranskaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
SPA1HA001 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
SPA1HA002 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
SPA1HA003 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 3 3
SPA1HA004 Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 4 3
CHI1HA001 Chinese For Beginners 1 3
CHI1HA002 Chinese For Beginners 2 3
RUS1HA001 Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 3
RUS1HA002 Venäjää hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 2 3
AMMATTIHOTRAN-1001
Ammattiopinnot

(Valitaan opintopisteitä: 40 )

40
ENG2HA001 Hospitality and Tourism Business English 5
MAR2HL001 E-Business in Tourism and Hospitality 5
LEA2HR002 Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen 5
SWE2HA001 Svenska i hotell-, restaurang- och turismbranschen 5
MAR2HL002 Myynnin esimiestyö ja johtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
LEA2HA003 Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
HOT1RH008 Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen 5
TOU2RR001 Ruokamatkailu 5
EXP3HH001 Experience Designer - Tutorial 10
EXP3HH003 Experience Designer - Super Experience Challenge 10
EXP3HH005 Experience Designer - Super Experience Boss Battle 10
PLA6HA-1001
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
PLA6HA001 Harjoittelu ammattialalla 10
PLA6HA002 Harjoittelu ammattialalla 10
PLA6HA011 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
PLA6HA012 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
THE7HA001-1001
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
ALC1RH002-1001
Anniskeluvastaavan pätevyys

(Valitaan kaikki )

0
HYG1RH001 Hygieniaosaaminen 0
ALC1RH002A Anniskelumääräysten hallinta 0
HOTRA21-HOTRA15-VAPAASTIVALITTAVAT
Vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
EXP8RL400 Kiertotalous matkailualalla 5
COM8HA002 ONT-tukikurssi: Tieteellinen kirjoittaminen ja lukeminen 2
COM8RH021 Neuvottelu, kokous ja vaikuttaminen 3
CUL8HA003 Monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen osaaminen 5
ENT8LH101 NY Start-up korkeakoulu -ohjelma 10
FPR8RH026 Ravintolan gastronomia 6
FPR8RH028 Ruoka ja Media 5
LEA8RL002 Hyvä esimies on viestintätaitoinen - hyvä vuorovaikutus on lakiin perustava velvollisuus 5
MAR8RH024 Koulumarkkinointi 1
RES8RH021 Viinikurssi 3
RES8RH022 Oluet ja pubit 3
RES8RH023 Väkevät juomat ja cocktailit 3
RES8RH025 Viinin ja ruuan yhdistäminen 6
RES8RH035 Syventävä viinikurssi 5
SWE8HA001 Träna svenska 2
TIG8RH027 Excel operatiivisen laskennan apuvälineenä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 3
SWE8HA002 Svenska för företagsledare 3
SWE8HA005 Svenska i hotell, restaurang och turismbranchen (intensive) 5
OTH8HH011 Tutortoiminta, vertaistutor 3
OTH8HH013 Tutortoiminta, vastuututor 5
OTH8HH014 Tutortoiminta, Callidus-tutor 1
OTH8HH005 Ammatilliset ajankohtaistapahtumat 1
OTH8HA400 AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
WOR8RZ001 Yritysvastuu - (virtuaalinen non-stop) 5
ENT8LH400 Ny Start up korkeakoulu: Part 1 Let´s Innovate 5
ENT8LH401 Ny Start up korkeakoulu: Part 2 Let´s Do Business 5
Siirry alkuun