Siirry suoraan sisältöön

Restonomi, päivä ja monimuoto, Haaga: RESTO Restonomin koulutus, päivä, Haaga, 25S

Opetussuunitelman tunnus: RESTO24

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2025
Opetuskieli
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2025-2026 2026-2027 2027-2028 2028-2029 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 Kevät 2027 Syksy 2027 Kevät 2028 Syksy 2028 1. / 2025 2. / 2025 3. / 2026 4. / 2026 1. / 2026 2. / 2026 3. / 2027 4. / 2027 1. / 2027 2. / 2027 3. / 2028 4. / 2028 1. / 2028 2. / 2028
RESAVAIN-24
Avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 85 )

85
RESVALMENTAVAT-24
Valmentavat opinnot

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 9 )

0 - 9
ANA000HH1A Matematiikan tasotesti 0
ANA002HH1A Matematiikan valmentavat opinnot 3 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SWE000HH1A Ruotsin tasotesti 0
SWE002HH1A Ruotsin valmentavat opinnot 3 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENG000HH1A Englannin tasotesti 0
ENG002HH1A Englannin valmentavat opinnot 3 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESYHTEISET-24
Yhteiset avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

50
COM001HH1A Ammatillinen viestintä 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
MAR001HH1A Asiakasymmärrys ja markkinointi 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ICB001HH1A ICT-valmiudet 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SAL001HH1A Asiakaskokemus ja myynti 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HRL001HH1A Tiimityö ja projektiosaaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ECO001HH1A Yrityksen talous 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENT001HH1A Yrittäjyys ja liiketoiminta 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENG001HH1AE Professional English 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SWE001HH1A Svenska för arbetslivet 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESAVAIMET-24
Avaimet opiskeluun ja työelämään

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5 )

5
RESYHTOS-24
Yhteinen osuus

(Valitaan kaikki )

2
STU014HH1A Johdanto opiskeluun 2 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESVALIN-24
Valinnainen osuus

(Valitaan opintopisteitä: 3 )

3
STU002HH1A Digistartti 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU003HH1A Opiskelutaidot 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU004HH1A Ajanhallinta 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU005HH1A Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU013HH1A Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU008HH1A Työnhakutaidot 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU009HH1A Uralle vauhtia alumnien avulla 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU010HH1A Opiskelu ja yrittäjyys 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESTUTKINNON-24
Tutkinnon avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

30
HOS001RE1A Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS002RE1A Elämystalous työkenttänä 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU003RE1A Vastuullinen elämystalous 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
LAW001RE1A Elämystalouden juridiikka 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ECO001RE1A Kannattavuuden suunnittelu 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SER001RE1A Innostava johtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS003RE1A Anniskelupassi 0
HOS004RE1A Hygieniapassi 0
RESASIAN-24
Asiantuntijaosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 80 )

80
RESSUUNT-24
Suuntautuminen

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 )

30
RESMAJOITUS-24
Majoitusliiketoiminta

(Valitaan kaikki )

30
HOS001AS2A Majoitusalan liiketoimintaympäristö 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS002AS2A Tuotesuunnittelu- ja hinnoittelu 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS003AS2A Asiakaskokemuksen kehittäminen (projekti) 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS001AS3A Vastuullinen majoitusliiketoiminta 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS002AS3A Majoitusliiketoiminnan tuottojohtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS003AS3A Dynaamisen majoitusyrityksen johtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESRAVINTOLA-24
Ravintolaliiketoiminta

(Valitaan kaikki )

30
HOS004AS2A Ravintola-alan liiketoimintaympäristö 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS005AS2A Ravintolan tuotevalikoima 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS003AS2A Asiakaskokemuksen kehittäminen (projekti) 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS004AS3A Ravintola-alan innovatiiviset teknologiat 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS005AS3A Ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS006AS3A Dynaamisen ravintolayrityksen johtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESMATKAILU-24
Matkailuliiketoiminta

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU003AS2AE Experience Design Processes and Tools 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU002AS2AE Developing Sustainable Product and Service Concepts (project) 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU003AS3A Strateginen johtaminen matkailuyrityksessä 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU002AS3AE Travel Tech 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESMATJRAV-24
Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittäminen

(Valitaan kaikki )

30
HOS006AS2A Majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö 5
HOS007AS2A Palvelu, tuote ja laatu 5
HOS008AS2A Asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittäminen 5
HOS007AS3A Operatiivinen suunnittelu ja johtaminen 5
HOS008AS3A Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
HOS009AS3A Dynaamisen palveluyrityksen johtaminen 5
RESTAYDAS-24
Täydentävä asiantuntijaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 20 )

20 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS026AS3A Ravintolajuomat ja juomakulttuuri 5
HOS021AS2A Ruuan ja juoman yhdistäminen 5
HOS022AS2A Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä 5
HOS023AS2A Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa 5
HOS024AS2A Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti 5
HOS014AS3A Syventävä viinikurssi 5
HOS025AS2A Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat 5
COR007AS2A Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet 5
HOS026AS2A Liiketoimintaprojekti 10
HOS027AS2A Projektin johtaminen 5
HOS015AS3A Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut 5
HOS016AS3A Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma 5
HOS017AS3A Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen 5
COM005AS2A Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö 5
HOS018AS3A Kansainvälinen ruokamatkailu 5
SER024AS2AE My Event Portfolio 5
TOU018AS2AE My Tourism Business Projects Portfolio 5
HOS016AS2A Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä 5
TOU017AS2AE Hospitality and Tourism Competitions 10
HOS025AS3AE Digital Marketing in Hospitality and Tourism 5
COM006AS2A Akateeminen kirjoittaminen 3
HOS002RR1A Ruokakulttuuri 5
MAR004AS2A Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat 5
COM005AS3A Luova kirjoittaminen 5
JOU008AS2A Valokuvaus ja kuvankäsittely 5
SER013AS3A Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa 5
SER014AS3A Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu 5
SER015AS3A Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto 5
HOS032AS2A Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa 5
COM007AS2A Vuorovaikutustaidot asiakaskohtaamisissa 5
HOS033AS2A Ruokamatkailuelämysten tuotteistaminen 5
HOS034AS2A Pohjoismainen ja suomalainen ruokakulttuuri 5
HOS035AS2A AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
FIN022AS2A Ammatillinen suomi 2
RESOSAAM-24
Osaamiskokonaisuus

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESASIAN-24-RESKIE
Kielet ja kulttuuri

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
CHI006AS2AE Chinese-speaking Market and Culture Studies 5
FRE008AS2AE French-speaking Market and Culture Studies 5
RUS006AS2AE Russian-speaking Market and Culture Studies 5
GER001AS2A Saksa 1 5
GER002AS2A Saksa 2 5
GER003AS2A Saksa 3 5
FRE001AS2A Ranska 1 5
FRE002AS2A Ranska 2 5
RUS001AS2A Venäjä 1 5
RUS002AS2A Venäjä 2 5
SPA001AS2A Espanja 1 5
SPA002AS2A Espanja 2 5
ENG008AS2AE Advanced Hospitality English 5
RESMUUT-24
Muut tutkintoon sisällytettävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESHARJOITTELU-24
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
PLA021HH1A Perusharjoittelu 10 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
PLA021HH2A Suuntautumisharjoittelu 10 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
PLA022HH2A Suuntautumisharjoittelu 2 10 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESOPINNAYTE-24
Opinnäytetyö

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
Yhteensä 210 67 80 82 5 39 28 63 17 52 30 5 19.5 19.5 14 14 31.5 31.5 8.5 8.5 26 26 15 15 2.5 2.5

Opintojen rakenne

1. Perusopinnot
Matematiikan tasotesti
Matematiikan valmentavat opinnot
Ruotsin tasotesti
Ruotsin valmentavat opinnot
Englannin tasotesti
Englannin valmentavat opinnot
Ammatillinen viestintä
Asiakasymmärrys ja markkinointi
ICT-valmiudet
Asiakaskokemus ja myynti
Tiimityö ja projektiosaaminen
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen
Yrityksen talous
Yrittäjyys ja liiketoiminta
Professional English
Svenska för arbetslivet
Digistartti
Opiskelutaidot
Ajanhallinta
Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot
Työnhakutaidot
Uralle vauhtia alumnien avulla
Opiskelu ja yrittäjyys
Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus
Elämystalous työkenttänä
Vastuullinen elämystalous
Elämystalouden juridiikka
Kannattavuuden suunnittelu
Innostava johtaminen
Anniskelupassi
Hygieniapassi
2. Ammattiopinnot
Majoitusalan liiketoimintaympäristö
Tuotesuunnittelu- ja hinnoittelu
Asiakaskokemuksen kehittäminen (projekti)
Vastuullinen majoitusliiketoiminta
Majoitusliiketoiminnan tuottojohtaminen
Dynaamisen majoitusyrityksen johtaminen
Ravintola-alan liiketoimintaympäristö
Ravintolan tuotevalikoima
Asiakaskokemuksen kehittäminen (projekti)
Ravintola-alan innovatiiviset teknologiat
Ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen
Dynaamisen ravintolayrityksen johtaminen
Matkailualan liiketoimintaympäristö
Experience Design Processes and Tools
Developing Sustainable Product and Service Concepts (project)
Strateginen johtaminen matkailuyrityksessä
Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen
Travel Tech
Majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö
Palvelu, tuote ja laatu
Asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittäminen
Operatiivinen suunnittelu ja johtaminen
Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen
Dynaamisen palveluyrityksen johtaminen
Ravintolajuomat ja juomakulttuuri
Ruuan ja juoman yhdistäminen
Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä
Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa
Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti
Syventävä viinikurssi
Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat
Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet
Liiketoimintaprojekti
Projektin johtaminen
Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut
Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma
Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen
Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö
Kansainvälinen ruokamatkailu
My Event Portfolio
My Tourism Business Projects Portfolio
Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä
Hospitality and Tourism Competitions
Digital Marketing in Hospitality and Tourism
Akateeminen kirjoittaminen
Ruokakulttuuri
Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat
Luova kirjoittaminen
Valokuvaus ja kuvankäsittely
Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa
Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu
Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto
Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa
Vuorovaikutustaidot asiakaskohtaamisissa
Chinese-speaking Market and Culture Studies
French-speaking Market and Culture Studies
Russian-speaking Market and Culture Studies
Saksa 1
Saksa 2
Saksa 3
Ranska 1
Ranska 2
Venäjä 1
Venäjä 2
Espanja 1
Espanja 2
Advanced Hospitality English
3. Työharjoittelu
Perusharjoittelu
Suuntautumisharjoittelu
Suuntautumisharjoittelu 2
4. Opinnäytetyö
Opinnäytetyö, vaihe 1
Opinnäytetyö, vaihe 2
Opinnäytetyö, vaihe 3
Kypsyysnäyte
Luokittelemattomat
Johdanto opiskeluun
Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu
Ruokamatkailuelämysten tuotteistaminen
Pohjoismainen ja suomalainen ruokakulttuuri
AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille
Ammatillinen suomi

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
RESAVAIN-24
Avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 85 )

85
RESVALMENTAVAT-24
Valmentavat opinnot

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 9 )

0 - 9
ANA000HH1A Matematiikan tasotesti 0
ANA002HH1A Matematiikan valmentavat opinnot 3
SWE000HH1A Ruotsin tasotesti 0
SWE002HH1A Ruotsin valmentavat opinnot 3
ENG000HH1A Englannin tasotesti 0
ENG002HH1A Englannin valmentavat opinnot 3
RESYHTEISET-24
Yhteiset avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

50
COM001HH1A Ammatillinen viestintä 5
MAR001HH1A Asiakasymmärrys ja markkinointi 5
ICB001HH1A ICT-valmiudet 5
SAL001HH1A Asiakaskokemus ja myynti 5
HRL001HH1A Tiimityö ja projektiosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ECO001HH1A Yrityksen talous 5
ENT001HH1A Yrittäjyys ja liiketoiminta 5
ENG001HH1AE Professional English 5
SWE001HH1A Svenska för arbetslivet 5
RESAVAIMET-24
Avaimet opiskeluun ja työelämään

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5 )

5
RESYHTOS-24
Yhteinen osuus

(Valitaan kaikki )

2
STU014HH1A Johdanto opiskeluun 2
RESVALIN-24
Valinnainen osuus

(Valitaan opintopisteitä: 3 )

3
STU002HH1A Digistartti 1
STU003HH1A Opiskelutaidot 1
STU004HH1A Ajanhallinta 1
STU005HH1A Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot 1
STU013HH1A Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu 1
STU008HH1A Työnhakutaidot 1
STU009HH1A Uralle vauhtia alumnien avulla 1
STU010HH1A Opiskelu ja yrittäjyys 1
RESTUTKINNON-24
Tutkinnon avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

30
HOS001RE1A Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus 5
HOS002RE1A Elämystalous työkenttänä 5
TOU003RE1A Vastuullinen elämystalous 5
LAW001RE1A Elämystalouden juridiikka 5
ECO001RE1A Kannattavuuden suunnittelu 5
SER001RE1A Innostava johtaminen 5
HOS003RE1A Anniskelupassi 0
HOS004RE1A Hygieniapassi 0
RESASIAN-24
Asiantuntijaosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 80 )

80
RESSUUNT-24
Suuntautuminen

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 )

30
RESMAJOITUS-24
Majoitusliiketoiminta

(Valitaan kaikki )

30
HOS001AS2A Majoitusalan liiketoimintaympäristö 5
HOS002AS2A Tuotesuunnittelu- ja hinnoittelu 5
HOS003AS2A Asiakaskokemuksen kehittäminen (projekti) 5
HOS001AS3A Vastuullinen majoitusliiketoiminta 5
HOS002AS3A Majoitusliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
HOS003AS3A Dynaamisen majoitusyrityksen johtaminen 5
RESRAVINTOLA-24
Ravintolaliiketoiminta

(Valitaan kaikki )

30
HOS004AS2A Ravintola-alan liiketoimintaympäristö 5
HOS005AS2A Ravintolan tuotevalikoima 5
HOS003AS2A Asiakaskokemuksen kehittäminen (projekti) 5
HOS004AS3A Ravintola-alan innovatiiviset teknologiat 5
HOS005AS3A Ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
HOS006AS3A Dynaamisen ravintolayrityksen johtaminen 5
RESMATKAILU-24
Matkailuliiketoiminta

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2AE Experience Design Processes and Tools 5
TOU002AS2AE Developing Sustainable Product and Service Concepts (project) 5
TOU003AS3A Strateginen johtaminen matkailuyrityksessä 5
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
TOU002AS3AE Travel Tech 5
RESMATJRAV-24
Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan kehittäminen

(Valitaan kaikki )

30
HOS006AS2A Majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaympäristö 5
HOS007AS2A Palvelu, tuote ja laatu 5
HOS008AS2A Asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittäminen 5
HOS007AS3A Operatiivinen suunnittelu ja johtaminen 5
HOS008AS3A Majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
HOS009AS3A Dynaamisen palveluyrityksen johtaminen 5
RESTAYDAS-24
Täydentävä asiantuntijaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 20 )

20
HOS026AS3A Ravintolajuomat ja juomakulttuuri 5
HOS021AS2A Ruuan ja juoman yhdistäminen 5
HOS022AS2A Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä 5
HOS023AS2A Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa 5
HOS024AS2A Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti 5
HOS014AS3A Syventävä viinikurssi 5
HOS025AS2A Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat 5
COR007AS2A Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet 5
HOS026AS2A Liiketoimintaprojekti 10
HOS027AS2A Projektin johtaminen 5
HOS015AS3A Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut 5
HOS016AS3A Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma 5
HOS017AS3A Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen 5
COM005AS2A Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö 5
HOS018AS3A Kansainvälinen ruokamatkailu 5
SER024AS2AE My Event Portfolio 5
TOU018AS2AE My Tourism Business Projects Portfolio 5
HOS016AS2A Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä 5
TOU017AS2AE Hospitality and Tourism Competitions 10
HOS025AS3AE Digital Marketing in Hospitality and Tourism 5
COM006AS2A Akateeminen kirjoittaminen 3
HOS002RR1A Ruokakulttuuri 5
MAR004AS2A Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat 5
COM005AS3A Luova kirjoittaminen 5
JOU008AS2A Valokuvaus ja kuvankäsittely 5
SER013AS3A Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa 5
SER014AS3A Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu 5
SER015AS3A Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto 5
HOS032AS2A Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa 5
COM007AS2A Vuorovaikutustaidot asiakaskohtaamisissa 5
HOS033AS2A Ruokamatkailuelämysten tuotteistaminen 5
HOS034AS2A Pohjoismainen ja suomalainen ruokakulttuuri 5
HOS035AS2A AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
FIN022AS2A Ammatillinen suomi 2
RESOSAAM-24
Osaamiskokonaisuus

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESASIAN-24-RESKIE
Kielet ja kulttuuri

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
CHI006AS2AE Chinese-speaking Market and Culture Studies 5
FRE008AS2AE French-speaking Market and Culture Studies 5
RUS006AS2AE Russian-speaking Market and Culture Studies 5
GER001AS2A Saksa 1 5
GER002AS2A Saksa 2 5
GER003AS2A Saksa 3 5
FRE001AS2A Ranska 1 5
FRE002AS2A Ranska 2 5
RUS001AS2A Venäjä 1 5
RUS002AS2A Venäjä 2 5
SPA001AS2A Espanja 1 5
SPA002AS2A Espanja 2 5
ENG008AS2AE Advanced Hospitality English 5
RESMUUT-24
Muut tutkintoon sisällytettävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESHARJOITTELU-24
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
PLA021HH1A Perusharjoittelu 10
PLA021HH2A Suuntautumisharjoittelu 10
PLA022HH2A Suuntautumisharjoittelu 2 10
RESOPINNAYTE-24
Opinnäytetyö

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
Siirry alkuun