Skip to main content

Gastronomy

Code: REGASTRO

Teaching languages

  • Finnish

Optionality

All compulsory

Further Information

LV 25-26: seuraava toteutus kevätlukukaudella 2026. Katso tarkemmat ajoitukset ja toteutusmuodot klikkaamalla opintojaksoja.

*muutokset mahdollisia

Description

Tule syventämään gastronomista osaamistasi kansainvälisistä ruoka- juoma- ja palvelukulttuureista. Osaamiskokonaisuus mahdollistaa syvemmän ymmärryksen ruoan ja juoman yhdistämisestä sekä ruokakulttuurien kehittymisestä. Osaamiskokonaisuudessa opit monipuolisesti analysoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan sovittuun teemaan liittyvää ruokakulttuurikokonaisuutta. Osaamiskokonaisuuden teema toteutetaan ryhmissä käytännönläheisillä tehtävillä ja harjoitteilla, loppuhuipennus!

Code Name ECTS credits
HOS002RR1A Food Culture 5
HOS021AS2A Pairing Food and Beverages 5
HOS026AS3A Restaurant Beverages and Drinking Culture 5

There are no implementations with ongoing registrations.

There are no ongoing implementations

Go back to top of page