Gastronomy
Code: REGASTRO
Teaching languages
- Finnish
Optionality
All compulsory
Further Information
LV 25-26: seuraava toteutus kevätlukukaudella 2026. Katso tarkemmat ajoitukset ja toteutusmuodot klikkaamalla opintojaksoja.
*muutokset mahdollisia
Description
Tule syventämään gastronomista osaamistasi kansainvälisistä ruoka- juoma- ja palvelukulttuureista. Osaamiskokonaisuus mahdollistaa syvemmän ymmärryksen ruoan ja juoman yhdistämisestä sekä ruokakulttuurien kehittymisestä. Osaamiskokonaisuudessa opit monipuolisesti analysoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan sovittuun teemaan liittyvää ruokakulttuurikokonaisuutta. Osaamiskokonaisuuden teema toteutetaan ryhmissä käytännönläheisillä tehtävillä ja harjoitteilla, loppuhuipennus!
Code | Name | ECTS credits |
---|---|---|
HOS002RR1A | Food Culture | 5 |
HOS021AS2A | Pairing Food and Beverages | 5 |
HOS026AS3A | Restaurant Beverages and Drinking Culture | 5 |
There are no implementations with ongoing registrations.
There are no ongoing implementations