Food Tourism
Code: RERUOMAT
Teaching languages
- Finnish
Optionality
All compulsory
Further Information
LV 25-26: seuraava toteutus kevätlukukaudella 2026. Katso tarkemmat ajoitukset ja toteutusmuodot klikkaamalla opintojaksoja.
*muutokset mahdollisia
Description
Hungry for Finland! Taste of Place! Pure & Natural! Cool & Creative!
Ruokamatkailu on matkailun ydintä ja ruoka on mainio tapa tehdä pysyviä muistijälkiä. Opintojaksoilla pääset suunnittelemaan ja luomaan suomalaisia ruoka- ja juomaelämyksiä matkailijoille. Opit myös tuotteistamaan ruokamatkailua moninaiselle asiakaskunnalle palvelumuotoilun keinoin. Ruokamatkailun perusta on suomalaisessa luonnossa ja villiruoassa. Osaamiskokonaisuus voi huipentua kansainväliseen opintomatkaan. Toteutuksia tehdään yhdessä Hungry for Finland Labin ja sen verkostojen kanssa.
Code | Name | ECTS credits |
---|---|---|
HOS023AS2A | Food and Drink as the Pull Factor in Tourism | 5 |
HOS034AS2A | Nordic and Finnish Food Culture | 5 |
HOS033AS2A | Productization of Food Tourism Experiences | 5 |
There are no implementations with ongoing registrations.
There are no ongoing implementations
There are no past implementations