Pairing Food and Beverages (5cr)
Course unit code: HOS021AS2A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Intro
Ruoan ja juoman yhdistäminen alkeista kokeellisempaan ja kokemuksellisempaan elämykseen.
                    
Learning objectives
Tämän opintojakson suoritettuaan opiskelija osaaa analysoida ruokien ja juomien keskeisiä makutekijöitä 
Hallitsee yhdistämisen perusteet 
Ymmärtää ruoka- ja juomayhdistelmien merkityksen asiakaskokemuksen rakentamisessa
                    
Contents
Systemaattisen aistinvaraisen arvioinnin hyödyntäminen 
Klassiset yhdistelmät ja moderneihin makuaistimuksiin liittyvät yhdistelmät 
Ateriakokonaisuuden suunnitteleminen ja toteuttaminen
                    
Starting level and linkage with other courses
Tämä opintojakso on myös osa osaamiskokonaisuutta: Gastronomia
                    
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät 
Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet 
Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa
                    
Assessment criteria - grade 3
Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät 
Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita
                    
Assessment criteria - grade 5
Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa 
Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden