Siirry suoraan sisältöön

Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma 2021: RUOKAT21S

Opetussuunitelman tunnus: RUOKAT21

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2021
Opetuskieli
suomi

Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2021-2022 2022-2023 2023-2024 2024-2025 Syksy 2021 Kevät 2022 Syksy 2022 Kevät 2023 Syksy 2023 Kevät 2024 Syksy 2024 1. / 2021 2. / 2021 3. / 2022 4. / 2022 1. / 2022 2. / 2022 3. / 2023 4. / 2023 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 1. / 2024 2. / 2024
ERIKOISTUMISRUOKAT18-3
Erikoistumisalaopinnot

(Valitaan kaikki )

45
FPR2RR001 Ruoka-alan toimintaympäristö 9
FPR2RR002 Raaka-aineet ja ravitsemus 9
FPR3RR007 Tuotekehitys ja aistinvarainen arviointi 9
FPR3RR008 Ruokatuotannon prosessit 9
FPR3RR005 International Kitchen Management 9
PRORUOKAT18-3
Projektit

(Valitaan kaikki )

20
FPR1RR009 Ammattikeittiön tukitoiminnot -projekti 1
FPR1RR002 Ruokatuotanto-projekti 4
FPR1RR010 Ruokaelämyksen rakentaminen -projekti 5
FPR1RR004 Kaupallistaminen-projekti 5
FPR1RR005 Business Development Project 5
TYDRUOKAT18-1001
Täydentävät opinnot

(Valitaan kaikki )

90
PERUSRUOKAT18-3
Perusopinnot

(Valitaan kaikki )

55
SLF1HA001 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 1 1
RES1RH002 Johdatus ravintolajuomiin 3
ACC1HA001 Laskentatoimen ja Excelin perusteet hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
RES1HR002 Ruoan ja juoman yhdistäminen 3
ENG1HR001 Managerial English 3
ACC2HA001 Johdon laskentatoimi hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
COM1HA001 Kirjallinen viestintä 5
LEA1HA001 Toiminta projekteissa 3
FRE1RR001 Ravintolaranska 3
YHT1PI006 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
COM1HA002 Esiintymistaito ja vuorovaikutteinen palveluviestintä 3
LAW2HA001 Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
SLF1HA002 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 2 1
MAR1HR001 Markkinoinnin ja myynnin perusteet 5
AMMATTIRUOKAT18-3
Ammattiopinnot

(Valitaan kaikki )

35
LEA2HA003 Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
RES2HR001 Ravintolayrityksen sähköinen liiketoiminta 5
TOU2RR001 Ruokamatkailu 5
SWE2HA001 Svenska i hotell-, restaurang- och turismbranschen 5
ENG2HA001 Hospitality and Tourism Business English 5
LEA2HR002 Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen 5
HOT1RH008 Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen 5
PLA6HARUOKAT18-3
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30)

30
PLA6HA003 Harjoittelu ammattialalla 5
PLA6HA004 Harjoittelu ammattialalla 5
PLA6HA013 Harjoittelu erikoistumisalalla 5
PLA6HA011 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
PLA6HA012 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
THE7HA001-1005
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
ALC1RH002-1003
Anniskeluvastaavan pätevyys

(Valitaan kaikki )

0
ALC1RH002A Anniskelumääräysten hallinta 0
HYG1RH001 Hygieniaosaaminen 0
RUOKAT21-HOTRA21-HOTRA15-VAPAASTIVALITTAVAT
Vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
EXP8RL400 Kiertotalous matkailualalla 5
COM8HA002 ONT-tukikurssi: Tieteellinen kirjoittaminen ja lukeminen 2
COM8RH021 Neuvottelu, kokous ja vaikuttaminen 3
CUL8HA003 Monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen osaaminen 5
ENT8LH101 NY Start-up korkeakoulu -ohjelma 10
FPR8RH026 Ravintolan gastronomia 6
FPR8RH028 Ruoka ja Media 5
LEA8RL002 Hyvä esimies on viestintätaitoinen - hyvä vuorovaikutus on lakiin perustava velvollisuus 5
MAR8RH024 Koulumarkkinointi 1
RES8RH021 Viinikurssi 3
RES8RH022 Oluet ja pubit 3
RES8RH023 Väkevät juomat ja cocktailit 3
RES8RH025 Viinin ja ruuan yhdistäminen 6
RES8RH035 Syventävä viinikurssi 5
SWE8HA001 Träna svenska 2
TIG8RH027 Excel operatiivisen laskennan apuvälineenä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 3
SWE8HA002 Svenska för företagsledare 3
SWE8HA005 Svenska i hotell, restaurang och turismbranchen (intensive) 5
OTH8HH011 Tutortoiminta, vertaistutor 3
OTH8HH013 Tutortoiminta, vastuututor 5
OTH8HH014 Tutortoiminta, Callidus-tutor 1
OTH8HH005 Ammatilliset ajankohtaistapahtumat 1
OTH8HA400 AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
WOR8RZ001 Yritysvastuu - (virtuaalinen non-stop) 5
ENT8LH400 Ny Start up korkeakoulu: Part 1 Let´s Innovate 5
ENT8LH401 Ny Start up korkeakoulu: Part 2 Let´s Do Business 5
Yhteensä 210 66 55 64 15 33 33 35 20 29 35 15 16.5 16.5 16.5 16.5 17.5 17.5 10 10 14.5 14.5 17.5 17.5 7.5 7.5

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
ERIKOISTUMISRUOKAT18-3
Erikoistumisalaopinnot

(Valitaan kaikki )

45
FPR2RR001 Ruoka-alan toimintaympäristö 9
FPR2RR002 Raaka-aineet ja ravitsemus 9
FPR3RR007 Tuotekehitys ja aistinvarainen arviointi 9
FPR3RR008 Ruokatuotannon prosessit 9
FPR3RR005 International Kitchen Management 9
PRORUOKAT18-3
Projektit

(Valitaan kaikki )

20
FPR1RR009 Ammattikeittiön tukitoiminnot -projekti 1
FPR1RR002 Ruokatuotanto-projekti 4
FPR1RR010 Ruokaelämyksen rakentaminen -projekti 5
FPR1RR004 Kaupallistaminen-projekti 5
FPR1RR005 Business Development Project 5
TYDRUOKAT18-1001
Täydentävät opinnot

(Valitaan kaikki )

90
PERUSRUOKAT18-3
Perusopinnot

(Valitaan kaikki )

55
SLF1HA001 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 1 1
RES1RH002 Johdatus ravintolajuomiin 3
ACC1HA001 Laskentatoimen ja Excelin perusteet hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
RES1HR002 Ruoan ja juoman yhdistäminen 3
ENG1HR001 Managerial English 3
ACC2HA001 Johdon laskentatoimi hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
COM1HA001 Kirjallinen viestintä 5
LEA1HA001 Toiminta projekteissa 3
FRE1RR001 Ravintolaranska 3
YHT1PI006 Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
COM1HA002 Esiintymistaito ja vuorovaikutteinen palveluviestintä 3
LAW2HA001 Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
SLF1HA002 Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 2 1
MAR1HR001 Markkinoinnin ja myynnin perusteet 5
AMMATTIRUOKAT18-3
Ammattiopinnot

(Valitaan kaikki )

35
LEA2HA003 Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 5
RES2HR001 Ravintolayrityksen sähköinen liiketoiminta 5
TOU2RR001 Ruokamatkailu 5
SWE2HA001 Svenska i hotell-, restaurang- och turismbranschen 5
ENG2HA001 Hospitality and Tourism Business English 5
LEA2HR002 Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen 5
HOT1RH008 Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen 5
PLA6HARUOKAT18-3
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
PLA6HA003 Harjoittelu ammattialalla 5
PLA6HA004 Harjoittelu ammattialalla 5
PLA6HA013 Harjoittelu erikoistumisalalla 5
PLA6HA011 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
PLA6HA012 Harjoittelu erikoistumisalalla 10
THE7HA001-1005
Opinnäytetyö

(Valitaan kaikki )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
ALC1RH002-1003
Anniskeluvastaavan pätevyys

(Valitaan kaikki )

0
ALC1RH002A Anniskelumääräysten hallinta 0
HYG1RH001 Hygieniaosaaminen 0
RUOKAT21-HOTRA21-HOTRA15-VAPAASTIVALITTAVAT
Vapaasti valittavat opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
EXP8RL400 Kiertotalous matkailualalla 5
COM8HA002 ONT-tukikurssi: Tieteellinen kirjoittaminen ja lukeminen 2
COM8RH021 Neuvottelu, kokous ja vaikuttaminen 3
CUL8HA003 Monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen osaaminen 5
ENT8LH101 NY Start-up korkeakoulu -ohjelma 10
FPR8RH026 Ravintolan gastronomia 6
FPR8RH028 Ruoka ja Media 5
LEA8RL002 Hyvä esimies on viestintätaitoinen - hyvä vuorovaikutus on lakiin perustava velvollisuus 5
MAR8RH024 Koulumarkkinointi 1
RES8RH021 Viinikurssi 3
RES8RH022 Oluet ja pubit 3
RES8RH023 Väkevät juomat ja cocktailit 3
RES8RH025 Viinin ja ruuan yhdistäminen 6
RES8RH035 Syventävä viinikurssi 5
SWE8HA001 Träna svenska 2
TIG8RH027 Excel operatiivisen laskennan apuvälineenä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla 3
SWE8HA002 Svenska för företagsledare 3
SWE8HA005 Svenska i hotell, restaurang och turismbranchen (intensive) 5
OTH8HH011 Tutortoiminta, vertaistutor 3
OTH8HH013 Tutortoiminta, vastuututor 5
OTH8HH014 Tutortoiminta, Callidus-tutor 1
OTH8HH005 Ammatilliset ajankohtaistapahtumat 1
OTH8HA400 AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
WOR8RZ001 Yritysvastuu - (virtuaalinen non-stop) 5
ENT8LH400 Ny Start up korkeakoulu: Part 1 Let´s Innovate 5
ENT8LH401 Ny Start up korkeakoulu: Part 2 Let´s Do Business 5
Siirry alkuun