Siirry suoraan sisältöön

Restonomi, päivä ja monimuoto, Porvoo: RESTO Restonomin koulutus, päivä, Porvoo, 23S

Opetussuunitelman tunnus: RESTO22PC

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2023
Opetuskieli
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2023-2024 2024-2025 2025-2026 2026-2027 Syksy 2023 Kevät 2024 Syksy 2024 Kevät 2025 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 1. / 2023 2. / 2023 3. / 2024 4. / 2024 1. / 2024 2. / 2024 3. / 2025 4. / 2025 1. / 2025 2. / 2025 3. / 2026 4. / 2026 1. / 2026 2. / 2026
RESAVAINPC
Avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 85 )

85
RESVALMENTAVATPC
Valmentavat opinnot

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 9 )

0 - 9
ANA000HH1A Matematiikan tasotesti 0
ANA002HH1A Matematiikan valmentavat opinnot 3 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SWE000HH1A Ruotsin tasotesti 0
SWE002HH1A Ruotsin valmentavat opinnot 3 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENG000HH1A Englannin tasotesti 0
ENG002HH1A Englannin valmentavat opinnot 3 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESYHTEISETPC
Yhteiset avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

50
COM001HH1A Ammatillinen viestintä 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
MAR001HH1A Asiakasymmärrys ja markkinointi 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ICB001HH1A ICT-valmiudet 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SAL001HH1A Asiakaskokemus ja myynti 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HRL001HH1A Tiimityö ja projektiosaaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ECO001HH1A Yrityksen talous 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENT001HH1A Yrittäjyys ja liiketoiminta 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENG001HH1AE Professional English 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SWE001HH1A Svenska för arbetslivet 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESAVAIMETPC
Avaimet opiskeluun ja työelämään

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5 )

5
RESYHTOSPC
Yhteinen osuus

(Valitaan kaikki )

1
STU001HH1A Johdanto opiskeluun 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESVALOPC
Valinnainen osuus

(Valitaan opintopisteitä: 4 )

4 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU002HH1A Digistartti 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU003HH1A Opiskelutaidot 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU004HH1A Ajanhallinta 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU005HH1A Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU006HH1A Tunnista ja sanoita vahvuutesi 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU007HH1A Oman urasuunnitelman kehittäminen 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU008HH1A Työnhakutaidot 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU009HH1A Uralle vauhtia alumnien avulla 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
STU010HH1A Opiskelu ja yrittäjyys 1 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESTUTKINNONPC
Tutkinnon avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
HOS001RE1AE Fundamentals and Future in Tourism and Hospitality 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS002RE1A Elämystalous työkenttänä 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU001RE1A Vastuullinen elämystalous 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ECO001RE1A Kannattavuuden suunnittelu 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SER001RE1A Innostava johtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SER002RE1A Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS003RE1A Anniskelupassi 0
HOS004RE1A Hygieniapassi 0
RESASIANPC
Asiantuntijaosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 80 )

80
RESSUUNTPC
Suuntautuminen

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 )

30
MATKPAL
Matkailupalvelut

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU002AS2A Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU004AS3A Matkailualan projekti- ja verkostojohtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU002AS3AE Travel Tech 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TAPPAL
Tapahtumapalvelut

(Valitaan kaikki )

30
SER011AS2A Tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SER012AS2A Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti) 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SER007AS3A Tapahtuma kannattavana liiketoimintana 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SER009AS3AE Managing Event Projects and Ecosystems 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SER010AS3AE Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project) 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
VASTMATPAL
Vastuullisten matkailupalveluiden kehittäminen

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
TOU007AS2A Vastuullinen matkailuyrittäjyys 5
TOU005AS3A Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen 5
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
TOU010AS3A Matkailualan vastuullisuusviestintä 5
RESTAYDASPC
Täydentävä asiantuntijaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 20 )

20 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
HOS026AS3A Ravintolajuomat ja juomakulttuuri 5
HOS021AS2A Ruuan ja juoman yhdistäminen 5
HOS022AS2A Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä 5
HOS023AS2A Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa 5
HOS024AS2A Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti 5
HOS014AS3A Syventävä viinikurssi 5
HOS025AS2A Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat 5
COR007AS2A Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet 5
HOS026AS2A Liiketoimintaprojekti 10
HOS027AS2A Projektin johtaminen 5
HOS015AS3A Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut 5
HOS016AS3A Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma 5
HOS017AS3A Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen 5
HOS018AS3A Kansainvälinen ruokamatkailu 5
SER013AS3A Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa 5
SER015AS3A Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto 5
SER014AS3A Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu 5
SER024AS2AE My Event Portfolio 5
TOU018AS2AE My Tourism Business Projects Portfolio 5
TOU017AS2AE Hospitality and Tourism Competitions 10
HOS025AS3AE Digital Marketing in Hospitality and Tourism 5
HOS002RR1A Ruokakulttuuri 5
MAR004AS2A Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat 5
COM005AS3A Luova kirjoittaminen 5
JOU008AS2A Valokuvaus ja kuvankäsittely 5
RESOSAAMPC
Osaamiskokonaisuus

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESKIEPC
Kielet ja kulttuuri

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENG001AS2AE Advanced Professional English 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
ENG006AS2AE English for Professional Presentations 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SWE001AS2A Diskutera på svenska 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SWE003AS2A Svenska för marknadskommunikation 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SPA001AS2AE Spanish 1 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
SPA002AS2AE Spanish 2 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
GER001AS2AE German 1 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
GER002AS2AE German 2 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RUS001AS2AE Russian 1 5
RUS002AS2AE Russian 2 5
FRE008AS2AE French-speaking Market and Culture Studies 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
CHI006AS2AE Chinese-speaking Market and Culture Studies 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RUS006AS2AE Russian-speaking Market and Culture Studies 5
RESMUUTPC
Muut tutkintoon sisällytettävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESHARJOITTELUPC
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
PLA001RE1A Harjoittelun orientaatio 0
PLA021HH1A Perusharjoittelu 10 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
PLA021HH2A Suuntautumisharjoittelu 10 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
PLA022HH2A Suuntautumisharjoittelu 2 10 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
RESOPINNÄYTEPC
Opinnäytetyö

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5 ajoitettu ajoitettu ajoitettu ajoitettu
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
Yhteensä 210 69 105 70 10 39 30 74.5 30.5 50 20 10 19.5 19.5 15 15 37.3 37.3 15.3 15.3 25 25 10 10 5 5

Opintojen rakenne

1. Perusopinnot
Matematiikan tasotesti
Matematiikan valmentavat opinnot
Ruotsin tasotesti
Ruotsin valmentavat opinnot
Englannin tasotesti
Englannin valmentavat opinnot
Ammatillinen viestintä
Asiakasymmärrys ja markkinointi
ICT-valmiudet
Asiakaskokemus ja myynti
Tiimityö ja projektiosaaminen
Tutkimus- ja kehittämisosaaminen
Yrityksen talous
Yrittäjyys ja liiketoiminta
Professional English
Svenska för arbetslivet
Johdanto opiskeluun
Digistartti
Opiskelutaidot
Ajanhallinta
Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot
Tunnista ja sanoita vahvuutesi
Oman urasuunnitelman kehittäminen
Työnhakutaidot
Uralle vauhtia alumnien avulla
Opiskelu ja yrittäjyys
Fundamentals and Future in Tourism and Hospitality
Elämystalous työkenttänä
Vastuullinen elämystalous
Kannattavuuden suunnittelu
Innostava johtaminen
Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa
Anniskelupassi
Hygieniapassi
2. Ammattiopinnot
Matkailualan liiketoimintaympäristö
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut
Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti)
Matkailualan projekti- ja verkostojohtaminen
Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen
Travel Tech
Tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut
Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti)
Tapahtuma kannattavana liiketoimintana
Managing Event Projects and Ecosystems
Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project)
Matkailualan liiketoimintaympäristö
Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut
Vastuullinen matkailuyrittäjyys
Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen
Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen
Matkailualan vastuullisuusviestintä
Ravintolajuomat ja juomakulttuuri
Ruuan ja juoman yhdistäminen
Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä
Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa
Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti
Syventävä viinikurssi
Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat
Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet
Liiketoimintaprojekti
Projektin johtaminen
Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut
Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma
Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen
Kansainvälinen ruokamatkailu
Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa
Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto
Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu
My Event Portfolio
My Tourism Business Projects Portfolio
Hospitality and Tourism Competitions
Digital Marketing in Hospitality and Tourism
Ruokakulttuuri
Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat
Luova kirjoittaminen
Valokuvaus ja kuvankäsittely
Advanced Professional English
English for Professional Presentations
Diskutera på svenska
Svenska för marknadskommunikation
Spanish 1
Spanish 2
German 1
German 2
Russian 1
Russian 2
French-speaking Market and Culture Studies
Chinese-speaking Market and Culture Studies
Russian-speaking Market and Culture Studies
3. Työharjoittelu
Harjoittelun orientaatio
Perusharjoittelu
Suuntautumisharjoittelu
Suuntautumisharjoittelu 2
4. Opinnäytetyö
Opinnäytetyö, vaihe 1
Opinnäytetyö, vaihe 2
Opinnäytetyö, vaihe 3
Kypsyysnäyte
Luokittelemattomat

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
RESAVAINPC
Avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 85 )

85
RESVALMENTAVATPC
Valmentavat opinnot

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 9 )

0 - 9
ANA000HH1A Matematiikan tasotesti 0
ANA002HH1A Matematiikan valmentavat opinnot 3
SWE000HH1A Ruotsin tasotesti 0
SWE002HH1A Ruotsin valmentavat opinnot 3
ENG000HH1A Englannin tasotesti 0
ENG002HH1A Englannin valmentavat opinnot 3
RESYHTEISETPC
Yhteiset avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

50
COM001HH1A Ammatillinen viestintä 5
MAR001HH1A Asiakasymmärrys ja markkinointi 5
ICB001HH1A ICT-valmiudet 5
SAL001HH1A Asiakaskokemus ja myynti 5
HRL001HH1A Tiimityö ja projektiosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ECO001HH1A Yrityksen talous 5
ENT001HH1A Yrittäjyys ja liiketoiminta 5
ENG001HH1AE Professional English 5
SWE001HH1A Svenska för arbetslivet 5
RESAVAIMETPC
Avaimet opiskeluun ja työelämään

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5 )

5
RESYHTOSPC
Yhteinen osuus

(Valitaan kaikki )

1
STU001HH1A Johdanto opiskeluun 1
RESVALOPC
Valinnainen osuus

(Valitaan opintopisteitä: 4 )

4
STU002HH1A Digistartti 1
STU003HH1A Opiskelutaidot 1
STU004HH1A Ajanhallinta 1
STU005HH1A Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot 1
STU006HH1A Tunnista ja sanoita vahvuutesi 1
STU007HH1A Oman urasuunnitelman kehittäminen 1
STU008HH1A Työnhakutaidot 1
STU009HH1A Uralle vauhtia alumnien avulla 1
STU010HH1A Opiskelu ja yrittäjyys 1
RESTUTKINNONPC
Tutkinnon avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
HOS001RE1AE Fundamentals and Future in Tourism and Hospitality 5
HOS002RE1A Elämystalous työkenttänä 5
TOU001RE1A Vastuullinen elämystalous 5
ECO001RE1A Kannattavuuden suunnittelu 5
SER001RE1A Innostava johtaminen 5
SER002RE1A Ennakoiva liikkeenjohto elämystaloudessa 5
HOS003RE1A Anniskelupassi 0
HOS004RE1A Hygieniapassi 0
RESASIANPC
Asiantuntijaosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 80 )

80
RESSUUNTPC
Suuntautuminen

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 )

30
MATKPAL
Matkailupalvelut

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
TOU002AS2A Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) 5
TOU004AS3A Matkailualan projekti- ja verkostojohtaminen 5
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
TOU002AS3AE Travel Tech 5
TAPPAL
Tapahtumapalvelut

(Valitaan kaikki )

30
SER011AS2A Tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
SER012AS2A Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti) 5
SER007AS3A Tapahtuma kannattavana liiketoimintana 5
SER009AS3AE Managing Event Projects and Ecosystems 5
SER010AS3AE Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project) 5
VASTMATPAL
Vastuullisten matkailupalveluiden kehittäminen

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
TOU007AS2A Vastuullinen matkailuyrittäjyys 5
TOU005AS3A Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen 5
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
TOU010AS3A Matkailualan vastuullisuusviestintä 5
RESTAYDASPC
Täydentävä asiantuntijaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 20 )

20
HOS026AS3A Ravintolajuomat ja juomakulttuuri 5
HOS021AS2A Ruuan ja juoman yhdistäminen 5
HOS022AS2A Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä 5
HOS023AS2A Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa 5
HOS024AS2A Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti 5
HOS014AS3A Syventävä viinikurssi 5
HOS025AS2A Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat 5
COR007AS2A Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet 5
HOS026AS2A Liiketoimintaprojekti 10
HOS027AS2A Projektin johtaminen 5
HOS015AS3A Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut 5
HOS016AS3A Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma 5
HOS017AS3A Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen 5
HOS018AS3A Kansainvälinen ruokamatkailu 5
SER013AS3A Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa 5
SER015AS3A Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto 5
SER014AS3A Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu 5
SER024AS2AE My Event Portfolio 5
TOU018AS2AE My Tourism Business Projects Portfolio 5
TOU017AS2AE Hospitality and Tourism Competitions 10
HOS025AS3AE Digital Marketing in Hospitality and Tourism 5
HOS002RR1A Ruokakulttuuri 5
MAR004AS2A Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat 5
COM005AS3A Luova kirjoittaminen 5
JOU008AS2A Valokuvaus ja kuvankäsittely 5
RESOSAAMPC
Osaamiskokonaisuus

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESKIEPC
Kielet ja kulttuuri

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
ENG001AS2AE Advanced Professional English 5
ENG006AS2AE English for Professional Presentations 5
SWE001AS2A Diskutera på svenska 5
SWE003AS2A Svenska för marknadskommunikation 5
SPA001AS2AE Spanish 1 5
SPA002AS2AE Spanish 2 5
GER001AS2AE German 1 5
GER002AS2AE German 2 5
RUS001AS2AE Russian 1 5
RUS002AS2AE Russian 2 5
FRE008AS2AE French-speaking Market and Culture Studies 5
CHI006AS2AE Chinese-speaking Market and Culture Studies 5
RUS006AS2AE Russian-speaking Market and Culture Studies 5
RESMUUTPC
Muut tutkintoon sisällytettävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESHARJOITTELUPC
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
PLA001RE1A Harjoittelun orientaatio 0
PLA021HH1A Perusharjoittelu 10
PLA021HH2A Suuntautumisharjoittelu 10
PLA022HH2A Suuntautumisharjoittelu 2 10
RESOPINNÄYTEPC
Opinnäytetyö

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
Siirry alkuun