Siirry suoraan sisältöön

Restonomi, päivä ja monimuoto, Porvoo: RESTO Restonomin koulutus, päivä, Porvoo, 24S

Opetussuunitelman tunnus: RESTO24PC

Tutkintonimike
Restonomi (AMK)
Laajuus
210 op
Kesto
3.5 vuotta (210 op)
Aloituslukukausi
Syksy 2024
Opetuskieli
suomi

Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op) 2024-2025 2025-2026 2026-2027 2027-2028 Syksy 2024 Kevät 2025 Syksy 2025 Kevät 2026 Syksy 2026 Kevät 2027 Syksy 2027 1. / 2024 2. / 2024 3. / 2025 4. / 2025 1. / 2025 2. / 2025 3. / 2026 4. / 2026 1. / 2026 2. / 2026 3. / 2027 4. / 2027 1. / 2027 2. / 2027
RESAVAINPC-24
Avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 85)

85
RESVALMENTAVATPC-24
Valmentavat opinnot

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 9)

0 - 9
ANA000HH1A Matematiikan tasotesti 0
ANA002HH1A Matematiikan valmentavat opinnot 3
SWE000HH1A Ruotsin tasotesti 0
SWE002HH1A Ruotsin valmentavat opinnot 3
ENG000HH1A Englannin tasotesti 0
ENG002HH1A Englannin valmentavat opinnot 3
RESYHTEISETPC-24
Yhteiset avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

50
COM001HH1A Ammatillinen viestintä 5
MAR001HH1A Asiakasymmärrys ja markkinointi 5
ICB001HH1A ICT-valmiudet 5
SAL001HH1A Asiakaskokemus ja myynti 5
HRL001HH1A Tiimityö ja projektiosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ECO001HH1A Yrityksen talous 5
ENT001HH1A Yrittäjyys ja liiketoiminta 5
ENG001HH1AE Professional English 5
SWE001HH1A Svenska för arbetslivet 5
RESAVAIMETPC-24
Avaimet opiskeluun ja työelämään

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5)

5
RESYHTOSPC-24
Yhteinen osuus

(Valitaan kaikki )

2
STU014HH1A Johdanto opiskeluun 2
RESVALOPC-24
Valinnainen osuus

(Valitaan opintopisteitä: 4)

4
STU002HH1A Digistartti 1
STU003HH1A Opiskelutaidot 1
STU004HH1A Ajanhallinta 1
STU005HH1A Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot 1
STU013HH1A Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu 1
STU008HH1A Työnhakutaidot 1
STU009HH1A Uralle vauhtia alumnien avulla 1
STU010HH1A Opiskelu ja yrittäjyys 1
RESTUTKINNONPC-24
Tutkinnon avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

30
HOS001RE1A Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus 5
HOS002RE1A Elämystalous työkenttänä 5
TOU003RE1A Vastuullinen elämystalous 5
LAW001RE1A Elämystalouden juridiikka 5
ECO001RE1A Kannattavuuden suunnittelu 5
SER001RE1A Innostava johtaminen 5
HOS003RE1A Anniskelupassi 0
HOS004RE1A Hygieniapassi 0
RESASIANPC-24
Asiantuntijaosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 80)

80
RESSUUNTPC-24
Suuntautuminen

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30)

30
MATKPAL-24
Matkailupalvelut

(Valitaan kaikki )

30
TOU006AS2A Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
TOU002AS2A Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) 5
TOU004AS3AE Project and Network Management in Travel and Tourism 5
TOU001AS3AE Revenue Management in Travel and Tourism Business 5
TOU002AS3AE Travel Tech 5
TAPPAL-24
Tapahtumapalvelut

(Valitaan kaikki )

30
TOU006AS2A Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
SER012AS2A Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti) 5
SER007AS3AE Event Profitability Management 5
SER009AS3AE Managing Event Projects and Ecosystems 5
SER010AS3AE Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project) 5
VASTMATPAL-24
Vastuullisten matkailupalveluiden kehittäminen

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
TOU007AS2A Vastuullinen matkailuyrittäjyys 5
TOU005AS3A Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen 5
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
TOU010AS3A Matkailualan vastuullisuusviestintä 5
RESTAYDASPC-24
Täydentävä asiantuntijaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 20)

20
HOS026AS3A Ravintolajuomat ja juomakulttuuri 5
HOS021AS2A Ruuan ja juoman yhdistäminen 5
HOS022AS2A Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä 5
HOS023AS2A Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa 5
HOS024AS2A Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti 5
HOS014AS3A Syventävä viinikurssi 5
HOS025AS2A Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat 5
COR007AS2A Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet 5
HOS026AS2A Liiketoimintaprojekti 10
HOS027AS2A Projektin johtaminen 5
HOS015AS3A Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut 5
HOS016AS3A Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma 5
HOS017AS3A Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen 5
COM005AS2A Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö 5
HOS018AS3A Kansainvälinen ruokamatkailu 5
SER024AS2AE My Event Portfolio 5
TOU018AS2AE My Tourism Business Projects Portfolio 5
HOS016AS2A Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä 5
TOU017AS2AE Hospitality and Tourism Competitions 10
HOS025AS3AE Digital Marketing in Hospitality and Tourism 5
COM006AS2A Akateeminen kirjoittaminen 3
HOS002RR1A Ruokakulttuuri 5
MAR004AS2A Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat 5
COM005AS3A Luova kirjoittaminen 5
JOU008AS2A Valokuvaus ja kuvankäsittely 5
SER013AS3A Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa 5
SER014AS3A Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu 5
SER015AS3A Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto 5
HOS032AS2A Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa 5
HOS035AS2A AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
RESOSAAMPC-24
Osaamiskokonaisuus

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
RESKIEPC-24
Kielet ja kulttuuri

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
ENG001AS2AE Advanced Professional English 5
ENG006AS2AE English for Professional Presentations 5
ENG008AS2AE Advanced Hospitality English 5
SPA001AS2AE Spanish 1 5
SPA002AS2AE Spanish 2 5
GER001AS2AE German 1 5
GER002AS2AE German 2 5
FRE008AS2AE French-speaking Market and Culture Studies 5
RESMUUTPC-24
Muut tutkintoon sisällytettävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15)

0 - 15
RESHARJOITTELUPC-24
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30)

30
PLA021HH1A Perusharjoittelu 10
PLA021HH2A Suuntautumisharjoittelu 10
PLA022HH2A Suuntautumisharjoittelu 2 10
RESOPINNAYTEPC-24
Opinnäytetyö

(Valitaan opintopisteitä: 15)

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
Yhteensä 210 70 100 57 10 38 32 60.5 39.5 42 15 10 19 19 16 16 30.3 30.3 19.8 19.8 21 21 7.5 7.5 5 5

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
RESAVAINPC-24
Avainosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 85 )

85
RESVALMENTAVATPC-24
Valmentavat opinnot

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 9 )

0 - 9
ANA000HH1A Matematiikan tasotesti 0
ANA002HH1A Matematiikan valmentavat opinnot 3
SWE000HH1A Ruotsin tasotesti 0
SWE002HH1A Ruotsin valmentavat opinnot 3
ENG000HH1A Englannin tasotesti 0
ENG002HH1A Englannin valmentavat opinnot 3
RESYHTEISETPC-24
Yhteiset avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

50
COM001HH1A Ammatillinen viestintä 5
MAR001HH1A Asiakasymmärrys ja markkinointi 5
ICB001HH1A ICT-valmiudet 5
SAL001HH1A Asiakaskokemus ja myynti 5
HRL001HH1A Tiimityö ja projektiosaaminen 5
ANA001HH1A Tutkimus- ja kehittämisosaaminen 5
ECO001HH1A Yrityksen talous 5
ENT001HH1A Yrittäjyys ja liiketoiminta 5
ENG001HH1AE Professional English 5
SWE001HH1A Svenska för arbetslivet 5
RESAVAIMETPC-24
Avaimet opiskeluun ja työelämään

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5 )

5
RESYHTOSPC-24
Yhteinen osuus

(Valitaan kaikki )

2
STU014HH1A Johdanto opiskeluun 2
RESVALOPC-24
Valinnainen osuus

(Valitaan opintopisteitä: 4 )

4
STU002HH1A Digistartti 1
STU003HH1A Opiskelutaidot 1
STU004HH1A Ajanhallinta 1
STU005HH1A Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot 1
STU013HH1A Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu 1
STU008HH1A Työnhakutaidot 1
STU009HH1A Uralle vauhtia alumnien avulla 1
STU010HH1A Opiskelu ja yrittäjyys 1
RESTUTKINNONPC-24
Tutkinnon avainosaamiset

(Valitaan kaikki )

30
HOS001RE1A Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus 5
HOS002RE1A Elämystalous työkenttänä 5
TOU003RE1A Vastuullinen elämystalous 5
LAW001RE1A Elämystalouden juridiikka 5
ECO001RE1A Kannattavuuden suunnittelu 5
SER001RE1A Innostava johtaminen 5
HOS003RE1A Anniskelupassi 0
HOS004RE1A Hygieniapassi 0
RESASIANPC-24
Asiantuntijaosaamiset

(Valitaan opintopisteitä: 80 )

80
RESSUUNTPC-24
Suuntautuminen

(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30 )

30
MATKPAL-24
Matkailupalvelut

(Valitaan kaikki )

30
TOU006AS2A Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
TOU002AS2A Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) 5
TOU004AS3AE Project and Network Management in Travel and Tourism 5
TOU001AS3AE Revenue Management in Travel and Tourism Business 5
TOU002AS3AE Travel Tech 5
TAPPAL-24
Tapahtumapalvelut

(Valitaan kaikki )

30
TOU006AS2A Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
SER012AS2A Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti) 5
SER007AS3AE Event Profitability Management 5
SER009AS3AE Managing Event Projects and Ecosystems 5
SER010AS3AE Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project) 5
VASTMATPAL-24
Vastuullisten matkailupalveluiden kehittäminen

(Valitaan kaikki )

30
TOU001AS2A Matkailualan liiketoimintaympäristö 5
TOU003AS2A Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut 5
TOU007AS2A Vastuullinen matkailuyrittäjyys 5
TOU005AS3A Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen 5
TOU001AS3A Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen 5
TOU010AS3A Matkailualan vastuullisuusviestintä 5
RESTAYDASPC-24
Täydentävä asiantuntijaosaaminen

(Valitaan opintopisteitä: 20 )

20
HOS026AS3A Ravintolajuomat ja juomakulttuuri 5
HOS021AS2A Ruuan ja juoman yhdistäminen 5
HOS022AS2A Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä 5
HOS023AS2A Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa 5
HOS024AS2A Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti 5
HOS014AS3A Syventävä viinikurssi 5
HOS025AS2A Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat 5
COR007AS2A Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet 5
HOS026AS2A Liiketoimintaprojekti 10
HOS027AS2A Projektin johtaminen 5
HOS015AS3A Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut 5
HOS016AS3A Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma 5
HOS017AS3A Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen 5
COM005AS2A Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö 5
HOS018AS3A Kansainvälinen ruokamatkailu 5
SER024AS2AE My Event Portfolio 5
TOU018AS2AE My Tourism Business Projects Portfolio 5
HOS016AS2A Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä 5
TOU017AS2AE Hospitality and Tourism Competitions 10
HOS025AS3AE Digital Marketing in Hospitality and Tourism 5
COM006AS2A Akateeminen kirjoittaminen 3
HOS002RR1A Ruokakulttuuri 5
MAR004AS2A Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat 5
COM005AS3A Luova kirjoittaminen 5
JOU008AS2A Valokuvaus ja kuvankäsittely 5
SER013AS3A Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa 5
SER014AS3A Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu 5
SER015AS3A Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto 5
HOS032AS2A Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa 5
HOS035AS2A AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille 2
RESOSAAMPC-24
Osaamiskokonaisuus

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESKIEPC-24
Kielet ja kulttuuri

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
ENG001AS2AE Advanced Professional English 5
ENG006AS2AE English for Professional Presentations 5
ENG008AS2AE Advanced Hospitality English 5
SPA001AS2AE Spanish 1 5
SPA002AS2AE Spanish 2 5
GER001AS2AE German 1 5
GER002AS2AE German 2 5
FRE008AS2AE French-speaking Market and Culture Studies 5
RESMUUTPC-24
Muut tutkintoon sisällytettävät opinnot

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

0 - 15
RESHARJOITTELUPC-24
Työharjoittelu

(Valitaan opintopisteitä: 30 )

30
PLA021HH1A Perusharjoittelu 10
PLA021HH2A Suuntautumisharjoittelu 10
PLA022HH2A Suuntautumisharjoittelu 2 10
RESOPINNAYTEPC-24
Opinnäytetyö

(Valitaan opintopisteitä: 15 )

15
THE7HH901 Opinnäytetyö, vaihe 1 5
THE7HH902 Opinnäytetyö, vaihe 2 5
THE7HH903 Opinnäytetyö, vaihe 3 5
THE7HH904 Kypsyysnäyte 0
Siirry alkuun