Restonomi, päivä ja monimuoto, Porvoo: RESTO Restonomin koulutus, päivä, Porvoo, 24S
Opetussuunitelman tunnus: RESTO24PC
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK)
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2024
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus-, rakenne- tai jäsentelynäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2024-2025 | 2025-2026 | 2026-2027 | 2027-2028 | Syksy 2024 | Kevät 2025 | Syksy 2025 | Kevät 2026 | Syksy 2026 | Kevät 2027 | Syksy 2027 | 1. / 2024 | 2. / 2024 | 3. / 2025 | 4. / 2025 | 1. / 2025 | 2. / 2025 | 3. / 2026 | 4. / 2026 | 1. / 2026 | 2. / 2026 | 3. / 2027 | 4. / 2027 | 1. / 2027 | 2. / 2027 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
RESAVAINPC-24 |
Avainosaamiset
(Valitaan opintopisteitä: 85) |
85 | |||||||||||||||||||||||||
RESVALMENTAVATPC-24 |
Valmentavat opinnot
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 9) |
0 - 9 | |||||||||||||||||||||||||
ANA000HH1A | Matematiikan tasotesti | 0 | |||||||||||||||||||||||||
ANA002HH1A | Matematiikan valmentavat opinnot | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SWE000HH1A | Ruotsin tasotesti | 0 | |||||||||||||||||||||||||
SWE002HH1A | Ruotsin valmentavat opinnot | 3 | |||||||||||||||||||||||||
ENG000HH1A | Englannin tasotesti | 0 | |||||||||||||||||||||||||
ENG002HH1A | Englannin valmentavat opinnot | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RESYHTEISETPC-24 |
Yhteiset avainosaamiset
(Valitaan kaikki ) |
50 | |||||||||||||||||||||||||
COM001HH1A | Ammatillinen viestintä | 5 | |||||||||||||||||||||||||
MAR001HH1A | Asiakasymmärrys ja markkinointi | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ICB001HH1A | ICT-valmiudet | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SAL001HH1A | Asiakaskokemus ja myynti | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HRL001HH1A | Tiimityö ja projektiosaaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ANA001HH1A | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ECO001HH1A | Yrityksen talous | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENT001HH1A | Yrittäjyys ja liiketoiminta | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENG001HH1AE | Professional English | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SWE001HH1A | Svenska för arbetslivet | 5 | |||||||||||||||||||||||||
RESAVAIMETPC-24 |
Avaimet opiskeluun ja työelämään
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 5) |
5 | |||||||||||||||||||||||||
RESYHTOSPC-24 |
Yhteinen osuus
(Valitaan kaikki ) |
2 | |||||||||||||||||||||||||
STU014HH1A | Johdanto opiskeluun | 2 | |||||||||||||||||||||||||
RESVALOPC-24 |
Valinnainen osuus
(Valitaan opintopisteitä: 4) |
4 | |||||||||||||||||||||||||
STU002HH1A | Digistartti | 1 | |||||||||||||||||||||||||
STU003HH1A | Opiskelutaidot | 1 | |||||||||||||||||||||||||
STU004HH1A | Ajanhallinta | 1 | |||||||||||||||||||||||||
STU005HH1A | Hyvinvoinnin ja itsensä johtamisen taidot | 1 | |||||||||||||||||||||||||
STU013HH1A | Vahvuuslähtöinen urasuunnittelu | 1 | |||||||||||||||||||||||||
STU008HH1A | Työnhakutaidot | 1 | |||||||||||||||||||||||||
STU009HH1A | Uralle vauhtia alumnien avulla | 1 | |||||||||||||||||||||||||
STU010HH1A | Opiskelu ja yrittäjyys | 1 | |||||||||||||||||||||||||
RESTUTKINNONPC-24 |
Tutkinnon avainosaamiset
(Valitaan kaikki ) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
HOS001RE1A | Vieraanvaraisuusalan perusteet ja tulevaisuus | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS002RE1A | Elämystalous työkenttänä | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU003RE1A | Vastuullinen elämystalous | 5 | |||||||||||||||||||||||||
LAW001RE1A | Elämystalouden juridiikka | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ECO001RE1A | Kannattavuuden suunnittelu | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER001RE1A | Innostava johtaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS003RE1A | Anniskelupassi | 0 | |||||||||||||||||||||||||
HOS004RE1A | Hygieniapassi | 0 | |||||||||||||||||||||||||
RESASIANPC-24 |
Asiantuntijaosaamiset
(Valitaan opintopisteitä: 80) |
80 | |||||||||||||||||||||||||
RESSUUNTPC-24 |
Suuntautuminen
(Valitaan erillisten kriteerien mukaan: 30) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
MATKPAL-24 |
Matkailupalvelut
(Valitaan kaikki ) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
TOU006AS2A | Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU003AS2A | Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU002AS2A | Kestävän tuote- ja palvelukonseptin kehittäminen (projekti) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU004AS3AE | Project and Network Management in Travel and Tourism | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU001AS3AE | Revenue Management in Travel and Tourism Business | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU002AS3AE | Travel Tech | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TAPPAL-24 |
Tapahtumapalvelut
(Valitaan kaikki ) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
TOU006AS2A | Matkailu- ja tapahtuma-alan liiketoimintaympäristö | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU003AS2A | Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER012AS2A | Vastuullisen tapahtuman suunnittelu ja tuottaminen (projekti) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER007AS3AE | Event Profitability Management | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER009AS3AE | Managing Event Projects and Ecosystems | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER010AS3AE | Sustainable Events as Pull Factor for Destinations (project) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
VASTMATPAL-24 |
Vastuullisten matkailupalveluiden kehittäminen
(Valitaan kaikki ) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
TOU001AS2A | Matkailualan liiketoimintaympäristö | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU003AS2A | Elämysmuotoilun prosessit ja työkalut | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU007AS2A | Vastuullinen matkailuyrittäjyys | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU005AS3A | Vastuullisen matkailuyrityksen johtaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU001AS3A | Matkailuliiketoiminnan tuottojohtaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU010AS3A | Matkailualan vastuullisuusviestintä | 5 | |||||||||||||||||||||||||
RESTAYDASPC-24 |
Täydentävä asiantuntijaosaaminen
(Valitaan opintopisteitä: 20) |
20 | |||||||||||||||||||||||||
HOS026AS3A | Ravintolajuomat ja juomakulttuuri | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS021AS2A | Ruuan ja juoman yhdistäminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS022AS2A | Suomalainen ja pohjoismainen ruokakulttuuri matkailun vetovoimatekijänä | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS023AS2A | Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS024AS2A | Autenttisia ruokamatkailutuotteita asiakaslähtöisesti ja monikanavaisesti | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS014AS3A | Syventävä viinikurssi | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS025AS2A | Väkevät juomat, panimotuotteet ja alkoholittomat juomat | 5 | |||||||||||||||||||||||||
COR007AS2A | Logistiikan ja toimitusketjun hallinnan perusteet | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS026AS2A | Liiketoimintaprojekti | 10 | |||||||||||||||||||||||||
HOS027AS2A | Projektin johtaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS015AS3A | Kehittämismenetelmät, trendit ja työkalut | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS016AS3A | Majoituskonseptin liiketoimintasuunnitelma | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS017AS3A | Toteutettavuuden analysointi ja toteaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
COM005AS2A | Viestinnällisesti ja juridisesti taitava esihenkilötyö | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS018AS3A | Kansainvälinen ruokamatkailu | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER024AS2AE | My Event Portfolio | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU018AS2AE | My Tourism Business Projects Portfolio | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS016AS2A | Työskentely ja vuorovaikutus ammattikeittiössä | 5 | |||||||||||||||||||||||||
TOU017AS2AE | Hospitality and Tourism Competitions | 10 | |||||||||||||||||||||||||
HOS025AS3AE | Digital Marketing in Hospitality and Tourism | 5 | |||||||||||||||||||||||||
COM006AS2A | Akateeminen kirjoittaminen | 3 | |||||||||||||||||||||||||
HOS002RR1A | Ruokakulttuuri | 5 | |||||||||||||||||||||||||
MAR004AS2A | Sosiaalinen media, sisältömarkkinointi ja vaikuttajat | 5 | |||||||||||||||||||||||||
COM005AS3A | Luova kirjoittaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
JOU008AS2A | Valokuvaus ja kuvankäsittely | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER013AS3A | Lisätty todellisuus ja tekoäly virtuaalitapahtumissa | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER014AS3A | Vuorovaikutteisen virtuaalitapahtuman suunnittelu | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SER015AS3A | Virtuaalitapahtuman tekninen tuotanto | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS032AS2A | Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa | 5 | |||||||||||||||||||||||||
HOS035AS2A | AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille | 2 | |||||||||||||||||||||||||
RESOSAAMPC-24 |
Osaamiskokonaisuus
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | |||||||||||||||||||||||||
RESKIEPC-24 |
Kielet ja kulttuuri
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | |||||||||||||||||||||||||
ENG001AS2AE | Advanced Professional English | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENG006AS2AE | English for Professional Presentations | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENG008AS2AE | Advanced Hospitality English | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SPA001AS2AE | Spanish 1 | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SPA002AS2AE | Spanish 2 | 5 | |||||||||||||||||||||||||
GER001AS2AE | German 1 | 5 | |||||||||||||||||||||||||
GER002AS2AE | German 2 | 5 | |||||||||||||||||||||||||
FRE008AS2AE | French-speaking Market and Culture Studies | 5 | |||||||||||||||||||||||||
RESMUUTPC-24 |
Muut tutkintoon sisällytettävät opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
0 - 15 | |||||||||||||||||||||||||
RESHARJOITTELUPC-24 |
Työharjoittelu
(Valitaan opintopisteitä: 30) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
PLA021HH1A | Perusharjoittelu | 10 | |||||||||||||||||||||||||
PLA021HH2A | Suuntautumisharjoittelu | 10 | |||||||||||||||||||||||||
PLA022HH2A | Suuntautumisharjoittelu 2 | 10 | |||||||||||||||||||||||||
RESOPINNAYTEPC-24 |
Opinnäytetyö
(Valitaan opintopisteitä: 15) |
15 | |||||||||||||||||||||||||
THE7HH901 | Opinnäytetyö, vaihe 1 | 5 | |||||||||||||||||||||||||
THE7HH902 | Opinnäytetyö, vaihe 2 | 5 | |||||||||||||||||||||||||
THE7HH903 | Opinnäytetyö, vaihe 3 | 5 | |||||||||||||||||||||||||
THE7HH904 | Kypsyysnäyte | 0 | |||||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 70 | 100 | 57 | 10 | 38 | 32 | 60.5 | 39.5 | 42 | 15 | 10 | 19 | 19 | 16 | 16 | 30.3 | 30.3 | 19.8 | 19.8 | 21 | 21 | 7.5 | 7.5 | 5 | 5 |
Opintojen rakenne
4. Opinnäytetyö |
Opinnäytetyö, vaihe 1 |
Opinnäytetyö, vaihe 2 |
Opinnäytetyö, vaihe 3 |
Kypsyysnäyte |
4. Opinnäytetyö |
Opinnäytetyö, vaihe 1 |
Opinnäytetyö, vaihe 2 |
Opinnäytetyö, vaihe 3 |
Kypsyysnäyte |
4. Opinnäytetyö |
Opinnäytetyö, vaihe 1 |
Opinnäytetyö, vaihe 2 |
Opinnäytetyö, vaihe 3 |
Kypsyysnäyte |
4. Opinnäytetyö |
Opinnäytetyö, vaihe 1 |
Opinnäytetyö, vaihe 2 |
Opinnäytetyö, vaihe 3 |
Kypsyysnäyte |
Luokittelemattomat |