Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
02.01.2025 - 10.01.2025
Hanna Moisio
15 - 50
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
02.01.2025 - 10.01.2025
Hanna Moisio
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.
Muut valinnaiset oppimistavat:
CONTACT: Opiskelu perustuu kontaktiopetukseen ja opintojakson kahteen tenttiin
BLENDED: Opiskelu perustuu monimuoto-opetukseen sisätäen ohjattua kontaktiopetusta viidellä lähiopetuskerralla ja itsenäiseen palautettavien etätehtävien tekoon Excelillä jokaisen opetuskerran jälkeen.
Moodlessa jaettava oppimateriaali
Heikkilä, P. & Saranpää, T. 2013 tai uudempi. Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Restamark Oy. Helsinki.
Opintojakson harjoitukset ja tehtävät koostuvat hotelli-, ravintola- ja matkailualan käytännön sovelluksista.
CONTACT: Opintojaksolla kaksi Excelillä tehtävää tenttiä
BLENDED: Opintojaksolla ei varsinaisia tenttejä, vaan osaaminen osoitetaan kunkin kontaktiopetuskerran jälkeen palautettavilla ja arvioitavilla etätehtävillä. Etätehtäviä ei voi uusia.
Suomi
Opintojaksolla huomioidaan alan kansainväliset laskentakäytännöt.
19.08.2024 - 31.07.2025
CONTACT: Kontaktiopetuskerroilla tehtävät harjoitustehtävät BLENDED: Kontaktiopetuskerroilla tehtävät harjoitustehtävät ja kontaktiopetuskertojen jälkeen palautettavat arvioitavat etätehtävät.
01.08.2024 - 31.05.2025
NÄYTTÖ (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen näytöllä): Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi NÄYTTÖ –menettelystä.
Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Kalle Räihä, Pekka Heikkilä
1 - 40
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Heikkilä, P. & Saranpää, T. 2013 tai uudempi. Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen Laskentatoimi. Restamark Oy. Helsinki.
Opettajan jakama opetusmateriaali
Haagan toimipiste
Suomi
19.08.2024 - 13.12.2024
03.06.2024 - 16.08.2024
Mariitta Rauhala
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Opetus on yhdistelmä luokkaopetusta ja harjoitustehtävien tekoa. Opintojakso sisältää paljon itseohjautuvaa opiskelua.
Moodlessa oleva materiaali harjoituksineen.
Oheislukemiseksi suositellaan teosta:
Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Heikkilä, P. & Saranpää, T. Restamark.
Käytetyt esimerkit ja harjoitukset ovat hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.
Haagan toimipiste
Kaksi tenttiä, joiden päivämäärät sovitaan ensimmäisellä kerralla.
Opettaja järjestää kaksi uusintakertaa. Niistä tiedotetaan kurssilla.
Suomi
Esimerkit ja harjoitukset ovat suomalaisen käytännön mukaisia.
21.10.2024 - 13.12.2024
03.06.2024 - 18.10.2024
Tunnit tiistaisin ja torstaisin lukujärjestyksen mukaan.
AHOT
Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, voit ottaa opettajaan yhteyttä keskustellaksesi AHOT -menettelystä (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen).
Opinnollistaminen
Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita, jotka suoraan liittyvät kurssin teemaan voit harkita opinnollistamista.
Mariitta Rauhala
15 - 40
Osaamista arvioidaan tentein ja oppimistehtävin. Painoarvot ovat seuraavat:
Tentti 1: 35%
Tentti 2: 50%
Oppimistehtävä 15%
Opintojaksolla on käytössä seuraava asteikko: kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointiasteikko
Arvosana 5: 90 - 100 pistettä
Arvosana 4: 80 - 89
Arvosana 3: 70 - 79
Arvosana 2: 60 - 69
Arvosana 1: 45 - 59
Arvosana 0: 0 - 44
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5