CONTACT: Opiskelu perustuu kontaktiopetukseen ja opintojakson kahteen tenttiin
BLENDED: Opiskelu perustuu monimuoto-opetukseen sisätäen ohjattua kontaktiopetusta viidellä lähiopetuskerralla ja itsenäiseen palautettavien etätehtävien tekoon Excelillä jokaisen opetuskerran jälkeen.
Moodlessa jaettava oppimateriaali
Heikkilä, P. & Saranpää, T. 2013 tai uudempi. Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Restamark Oy. Helsinki.
Opintojakson harjoitukset ja tehtävät koostuvat hotelli-, ravintola- ja matkailualan käytännön sovelluksista.
CONTACT: Opintojaksolla kaksi Excelillä tehtävää tenttiä
BLENDED: Opintojaksolla ei varsinaisia tenttejä, vaan osaaminen osoitetaan kunkin kontaktiopetuskerran jälkeen palautettavilla ja arvioitavilla etätehtävillä. Etätehtäviä ei voi uusia.
Suomi
Opintojaksolla huomioidaan alan kansainväliset laskentakäytännöt.
12.01.2026 - 31.05.2026
CONTACT: Kontaktiopetuskerroilla tehtävät harjoitustehtävät BLENDED: Kontaktiopetuskerroilla tehtävät harjoitustehtävät ja kontaktiopetuskertojen jälkeen palautettavat arvioitavat etätehtävät.
01.12.2025 - 15.05.2026
NÄYTTÖ (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen näytöllä): Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi NÄYTTÖ –menettelystä.
Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Kalle Räihä, Pekka Heikkilä
1 - 40
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5