Opetus on yhdistelmä luokkaopetusta ja harjoitustehtävien tekoa. Opintojakso sisältää paljon itseohjautuvaa opiskelua.
Moodlessa oleva materiaali harjoituksineen.
Oheislukemiseksi suositellaan teosta:
Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Heikkilä, P. & Saranpää, T. Restamark.
Käytetyt esimerkit ja harjoitukset ovat hotelli-, ravintola- ja matkailualalta.
Haagan toimipiste
Kaksi tenttiä:
Tentti 1) 9.9.
Tentti 2) 9.10.
Opettaja järjestää kaksi uusintakertaa. Niistä tiedotetaan kurssilla.
Suomi
Esimerkit ja harjoitukset ovat suomalaisen käytännön mukaisia.
19.08.2024 - 11.10.2024
Oppimistehtävä operatiivisista tunnusluvuista, oltava tehtynä viimeistään 22.9.
03.06.2024 - 16.08.2024
Tunnit maanantaisin ja keskiviikkoisin lukujärjestyksen mukaan.
AHOT
Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, voit ottaa opettajaan yhteyttä keskustellaksesi näyttömenettelystä.
Opinnollistaminen
Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita, jotka suoraan liittyvät kurssin teemaan voit harkita opinnollistamista.
Hanna Moisio
15 - 40
Osaamista arvioidaan tentein ja oppimistehtävin. Painoarvot ovat seuraavat:
Tentti 1: 40%
Tentti 2: 45%
Oppimistehtävä 15%
Opintojaksolla on käytössä seuraava asteikko: kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0).
Arviointiasteikko
Arvosana 5: 90 - 100 pistettä
Arvosana 4: 80 - 89
Arvosana 3: 70 - 79
Arvosana 2: 60 - 69
Arvosana 1: 45 - 59
Arvosana 0: 0 - 44
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5