Opiskelu perustuu monimuoto-opetukseen sisätäen ohjattua kontaktiopetusta viidellä lähiopetuskerralla ja itsenäiseen palautettavien etätehtävien tekoon Excelillä jokaisen opetuskerran jälkeen.
Moodlessa jaettava oppimateriaali
Heikkilä, P. & Saranpää, T. 2013 tai uudempi. Hotelli- ja ravintola-alan sisäinen laskentatoimi. Restamark Oy. Helsinki.
Opintojakson harjoitukset ja tehtävät koostuvat hotelli-, ravintola- ja matkailualan käytännön sovelluksista.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei varsinaisia tenttejä, vaan osaaminen osoitetaan kunkin kontaktiopetuskerran jälkeen palautettavilla ja arvioitavilla etätehtävillä. Etätehtäviä ei voi uusia.
Suomi
Opintojaksolla huomioidaan alan kansainväliset laskentakäytännöt.
15.01.2024 - 17.05.2024
Kontaktiopetuskerroilla tehtävät harjoitustehtävät ja kontaktiopetuskertojen jälkeen palautettavat arvioitavat etätehtävät.
02.01.2024 - 12.01.2024
Opetus järjestetään monimuoto-opetuksena 15.1.2024 - 17.5.2024, kontaktiopetuspäivät: 15.1., 12.2., 11.3., 8.4. ja 6.5.
AHOT (aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustaminen): Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi AHOT –menettelystä.
Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Pekka Heikkilä
15 - 40
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.
Osaaminen näytetään jokaisen kontaktiopetusjakson jälkeen tehtävillä etätehtävillä, jotka tulee palauttaa annettuun määräpäivään mennessä. Etätehtäviä ei voi palauttaa myöhässä.
Arviointi: Jokaisen opetuskerran etätehtävä antaa maksimissaan 14 p, jolloin yhteispistemäärä on maksimissaan 5 * 14 p = 70 p ja opintojakson arvosanan arviointitaulukko on seuraava: T1 = 35 - 41 p / T2 = 42 - 48 p / H3 = 49 - 55 p / H4 = 56 - 62 p / K5 = 63 - 70
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5