Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma 2021: RUOKAT21S
Opetussuunitelman tunnus: RUOKAT21
- Tutkintonimike
- Restonomi (AMK)
- Laajuus
- 210 op
- Kesto
- 3.5 vuotta (210 op)
- Aloituslukukausi
- Syksy 2021
- Opetuskieli
- suomi
Valitse opintojen ajoitus- tai rakennenäkymä
Näytä opintojen ajoitukset lukuvuosittain, lukukausittain tai periodeittain
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) | 2021-2022 | 2022-2023 | 2023-2024 | 2024-2025 | Syksy 2021 | Kevät 2022 | Syksy 2022 | Kevät 2023 | Syksy 2023 | Kevät 2024 | Syksy 2024 | 1. / 2021 | 2. / 2021 | 3. / 2022 | 4. / 2022 | 1. / 2022 | 2. / 2022 | 3. / 2023 | 4. / 2023 | 1. / 2023 | 2. / 2023 | 3. / 2024 | 4. / 2024 | 1. / 2024 | 2. / 2024 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ERIKOISTUMISRUOKAT18-3 |
Erikoistumisalaopinnot
(Valitaan kaikki ) |
45 | |||||||||||||||||||||||||
FPR2RR001 | Ruoka-alan toimintaympäristö | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR2RR002 | Raaka-aineet ja ravitsemus | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR3RR007 | Tuotekehitys ja aistinvarainen arviointi | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR3RR008 | Ruokatuotannon prosessit | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR3RR005 | International Kitchen Management | 9 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
PRORUOKAT18-3 |
Projektit
(Valitaan kaikki ) |
20 | |||||||||||||||||||||||||
FPR1RR009 | Ammattikeittiön tukitoiminnot -projekti | 1 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR1RR002 | Ruokatuotanto-projekti | 4 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR1RR010 | Ruokaelämyksen rakentaminen -projekti | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR1RR004 | Kaupallistaminen-projekti | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FPR1RR005 | Business Development Project | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
TYDRUOKAT18-1001 |
Täydentävät opinnot
(Valitaan kaikki ) |
90 | |||||||||||||||||||||||||
PERUSRUOKAT18-3 |
Perusopinnot
(Valitaan kaikki ) |
55 | |||||||||||||||||||||||||
SLF1HA001 | Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 1 | 1 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
RES1RH002 | Johdatus ravintolajuomiin | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ACC1HA001 | Laskentatoimen ja Excelin perusteet hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
RES1HR002 | Ruoan ja juoman yhdistäminen | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ENG1HR001 | Managerial English | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ACC2HA001 | Johdon laskentatoimi hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
COM1HA001 | Kirjallinen viestintä | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
LEA1HA001 | Toiminta projekteissa | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
FRE1RR001 | Ravintolaranska | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
YHT1PI006 | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ANA001HH1A | Tutkimus- ja kehittämisosaaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
COM1HA002 | Esiintymistaito ja vuorovaikutteinen palveluviestintä | 3 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
LAW2HA001 | Juridiikka hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
SLF1HA002 | Itsensä johtaminen ja urasuunnitelman kehittäminen 2 | 1 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
MAR1HR001 | Markkinoinnin ja myynnin perusteet | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
AMMATTIRUOKAT18-3 |
Ammattiopinnot
(Valitaan kaikki ) |
35 | |||||||||||||||||||||||||
LEA2HA003 | Strategiatyö ja henkilöstöjohtaminen hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
RES2HR001 | Ravintolayrityksen sähköinen liiketoiminta | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
TOU2RR001 | Ruokamatkailu | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
SWE2HA001 | Svenska i hotell-, restaurang- och turismbranschen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
ENG2HA001 | Hospitality and Tourism Business English | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
LEA2HR002 | Hotelli- ja ravintolaliiketoiminnan palvelukulttuurin johtaminen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
HOT1RH008 | Yrittäjyys ja majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan aloittaminen | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
PLA6HARUOKAT18-3 |
Työharjoittelu
(Valitaan opintopisteitä: 30 ) |
30 | |||||||||||||||||||||||||
PLA6HA003 | Harjoittelu ammattialalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
PLA6HA004 | Harjoittelu ammattialalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
PLA6HA013 | Harjoittelu erikoistumisalalla | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
PLA6HA011 | Harjoittelu erikoistumisalalla | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ||||||||||||||||||
PLA6HA012 | Harjoittelu erikoistumisalalla | 10 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
THE7HA001-1005 |
Opinnäytetyö
(Valitaan kaikki ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||
THE7HH901 | Opinnäytetyö, vaihe 1 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
THE7HH902 | Opinnäytetyö, vaihe 2 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
THE7HH903 | Opinnäytetyö, vaihe 3 | 5 | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | ajoitettu | |||||||||||||||||||||
THE7HH904 | Kypsyysnäyte | 0 | |||||||||||||||||||||||||
ALC1RH002-1003 |
Anniskeluvastaavan pätevyys
(Valitaan kaikki ) |
0 | |||||||||||||||||||||||||
ALC1RH002A | Anniskelumääräysten hallinta | 0 | |||||||||||||||||||||||||
HYG1RH001 | Hygieniaosaaminen | 0 | |||||||||||||||||||||||||
RUOKAT21-HOTRA21-HOTRA15-VAPAASTIVALITTAVAT |
Vapaasti valittavat opinnot
(Valitaan opintopisteitä: 15 ) |
15 | |||||||||||||||||||||||||
EXP8RL400 | Kiertotalous matkailualalla | 5 | |||||||||||||||||||||||||
COM8HA002 | ONT-tukikurssi: Tieteellinen kirjoittaminen ja lukeminen | 2 | |||||||||||||||||||||||||
COM8RH021 | Neuvottelu, kokous ja vaikuttaminen | 3 | |||||||||||||||||||||||||
CUL8HA003 | Monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen osaaminen | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENT8LH101 | NY Start-up korkeakoulu -ohjelma | 10 | |||||||||||||||||||||||||
FPR8RH026 | Ravintolan gastronomia | 6 | |||||||||||||||||||||||||
FPR8RH028 | Ruoka ja Media | 5 | |||||||||||||||||||||||||
LEA8RL002 | Hyvä esimies on viestintätaitoinen - hyvä vuorovaikutus on lakiin perustava velvollisuus | 5 | |||||||||||||||||||||||||
MAR8RH024 | Koulumarkkinointi | 1 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH021 | Viinikurssi | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH022 | Oluet ja pubit | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH023 | Väkevät juomat ja cocktailit | 3 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH025 | Viinin ja ruuan yhdistäminen | 6 | |||||||||||||||||||||||||
RES8RH035 | Syventävä viinikurssi | 5 | |||||||||||||||||||||||||
SWE8HA001 | Träna svenska | 2 | |||||||||||||||||||||||||
TIG8RH027 | Excel operatiivisen laskennan apuvälineenä hotelli-, ravintola- ja matkailualalla | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SWE8HA002 | Svenska för företagsledare | 3 | |||||||||||||||||||||||||
SWE8HA005 | Svenska i hotell, restaurang och turismbranchen (intensive) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH011 | Tutortoiminta, vertaistutor | 3 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH013 | Tutortoiminta, vastuututor | 5 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH014 | Tutortoiminta, Callidus-tutor | 1 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HH005 | Ammatilliset ajankohtaistapahtumat | 1 | |||||||||||||||||||||||||
OTH8HA400 | AMK-opiskelutaidot väyläopiskelijoille | 2 | |||||||||||||||||||||||||
WOR8RZ001 | Yritysvastuu - (virtuaalinen non-stop) | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENT8LH400 | Ny Start up korkeakoulu: Part 1 Let´s Innovate | 5 | |||||||||||||||||||||||||
ENT8LH401 | Ny Start up korkeakoulu: Part 2 Let´s Do Business | 5 | |||||||||||||||||||||||||
Yhteensä | 210 | 66 | 55 | 64 | 15 | 33 | 33 | 35 | 20 | 29 | 35 | 15 | 16.5 | 16.5 | 16.5 | 16.5 | 17.5 | 17.5 | 10 | 10 | 14.5 | 14.5 | 17.5 | 17.5 | 7.5 | 7.5 |