Ruoka- ja juomaelämykset matkailussa (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS023AS2A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Liisa Wallenius
Opri Laamanen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS023AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Blended -toteutus (lähiopetusta ja online). Portfolio osaamisen näyttämiseksi aikaisemmasta ruokamatkailun kehittämistoiminnasta.

Intro

- Ruokaturvallisuus ja erilaiset ruokavaliot
- Ruonvalmistuksen ja tilaisuuksien järjestäminen eri toimintaympäristöissä
- Elämysteorioiden soveltaminen ruokamatkailussa
- Vastuullisuus ja tuoteturvallisuus ruoka- ja juomaelämyksissä
- Olemassa oleviin verkostoihin ja sidosryhmiin tutustuminen

Go back to top of page