Minor packages, study modules, languages and culture, summer studies and other studies

Gastronomy

REGASTRO

Description

Tule syventämään gastronomista osaamistasi kansainvälisistä ruoka- juoma- ja palvelukulttuureista. Osaamiskokonaisuus mahdollistaa syvemmän ymmärryksen ruoan ja juoman yhdistämisestä sekä ruokakulttuurien kehittymisestä. Osaamiskokonaisuudessa opit monipuolisesti analysoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan sovittuun teemaan liittyvää ruokakulttuurikokonaisuutta. Osaamiskokonaisuuden teema toteutetaan ryhmissä käytännönläheisillä tehtävillä ja harjoitteilla, loppuhuipennus!

Language

Finnish

Optionality

All compulsory

Further information

LV 24-25: seuraava toteutus kevätlukukaudella 2025. Katso tarkemmat ajoitukset ja toteutusmuodot klikkaamalla opintojaksoja.

*muutokset mahdollisia