Haagan toimipiste
Suomi
21.10.2024 - 13.12.2024
Jari Karjalainen, Ville Parkkinen
20 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Jari Karjalainen, Ville Parkkinen
20 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Tämä kyseinen toteutus on suunnattu Ruokatuotannon restonimi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Oppimateriaali ja soveltuva kirjallisuus ilmoitettu Moodlessa.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Suomi
15.01.2024 - 17.05.2024
Opintojaksolla on 4 pakollista tehtävää, joista kaikki on läpäistävä. 1. Oppimispäiväkirjat (3 kpl) - 3x10 p. yht. 30 p. (läpäisyyn väh. 4/10 /opk) 2. Maakuntien perinneruoat - raportti + esitys - 20p (läpäisyyn väh. 8/20) 3. Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat - esitys 25 p. (läpäisyyn väh. 10/25) 4. Palvelukokonaisuus - 25 p. - raportti (läpäisyyn väh. 10/25)
08.01.2024 - 12.01.2024
Haagan kampus
tiistai 6.2.2024 klo 14-17
tiistai 23.4.2024 klo 14-17
tiistai 14.5.2024 klo 14-17
Jari Karjalainen, Tiina Yrjölä
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Luennot
Itsenäinen opiskelu
Harjoitustyöt ja maistelut kontaktiopetuksessa
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Haagan toimipiste
Suomi
15.01.2024 - 15.03.2024
Oppimipäiväkirja: Orientaatio ja reflektio osaamisen kehittymisestä, yksilö Ruoka- ja juomalista analyysi eri liiketoimintaympäristöissä, ryhmä Some -vaikuttajan seuranta, ryhmä Vieraanvaraisuus ja palveluosaamisen käytännön harjoitukset, yksilö
02.01.2024 - 12.01.2024
Tunnit keskiviikko ja torstai klo 14.00- 16.45
Viikko 3.
Ruokakulttuurin kansainvälinen kehitys,| Kehitysvaiheet maailmalla |
Viikko 4.
Suomalainen ruokakulttuuri, | Kehitysvaiheet meillä |
Viikko 5
Ruokakäyttäytyminen ja ruoan valintaan vaikuttavat tekijät, |
Viikko 6
Ruokatrendit muuttuvassa yhteiskunnassa, |
Viikko 7
Nykypäivän ruokakulttuuri
Viikot 9-10
Vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen harjoitukset sekä Etiketti ja eri tilaisuuksien kulku (mahdollisesti torstaisin klo 14-18)
Viikko 11
Yhteenveto ja opintojaksopalautteet
Jari Karjalainen, Hanna Rinne
15 - 40
Oppimipäiväkirja: Orientaatio (10%) ja reflektio (10%) osaamisen kehittymisestä, yksilö
Ruoka- ja juomalista analyysi eri liiketoimintaympäristöissä (50%), ryhmä
Some -vaikuttajan seuranta (10%), ryhmä
Vieraanvaraisuus ja palveluosaamisen käytännön harjoitukset (20%), yksilö
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Haagan toimipiste
Suomi
23.10.2023 - 15.12.2023
14.08.2023 - 20.10.2023
Jari Karjalainen, Ville Parkkinen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5