Tämä opintojakso kuuluu ruokatuotannon johtaminen -koulutuksen tutkinnon avainosaamisiin.
Oppimateriaali ja soveltuva kirjallisuus ilmoitettu Moodlessa.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Kaikki allaolevat opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti (40 %). Oppimispäiväkirjat 1, yksilötehtävä - 10 p. (4/10) Oppimispäiväkirjat 2, yksilötehtävä - 10 p. (4/10) Palveluosaaminen, yksilötehtävä - 30 p. (12/30) Maakuntien perinneruoat, paritehtävä - 20 p. (8/20) Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat, yksilötehtävä - 30 p. (12/30)
02.01.2025 - 10.01.2025
21.1
Kurssin esittely
Kulttuurin ulottuvuudet ja määritelmät
Ruokakäyttäytyminen ja ruoanvalinta
11.2
Tapakulttuuri, etiketti ja käytöstavat sekä vieraanvaraisuus
11.3.
Suomalainen ruokakulttuuri
Maakuntien perinneruoat -esitykset
7.4.
Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat -tehtävän esitykset
Ruokatrendit
28.4
Suomalaisen ruokakulttuurin historia ja nykypäivä
Ruokamatkailu strategia
Kotimaisen ja kansainvälisen politiikan vaikutukset ruokakulttuurin kehitykseen
Mirjami Willman, Ville Parkkinen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5