Luennot
Itsenäinen opiskelu
Harjoitustyöt kontaktiopetuksessa
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 14.03.2025
Matkamessut, yksilötehtävä Suomalaisen ruokakulttuurin historia, ryhmätehtävä Ruokakulttuurin kansainvälistyminen Oppimispäiväkirja Museovierailu, yksilötehtävä Suomalainen ruokakulttuuri nyt, ryhmätehtävä Vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet Sosiaalisen median vaikuttajaseuranta Oman oppimisen arviointi
02.01.2025 - 10.01.2025
VKO 1
To 16.1. Kurssin esittely
Kulttuurin ulottuvuudet ja määritelmät Matkamessu-tehtävän esittely.
Pe 17.1. MATKAMESSUT
Itsenäistä työskentelyä Matkamessu-tehtävän parissa
VKO 2
To 23.1. Matkamessu-tehtävän läpikäynti | Suomalainen ruokakulttuuri ja tehtävän esittely
Pe 24.1. Suomalainen ruokakulttuuri
VKO 3
To 30.1. Suomalainen ruokakulttuuri -tehtävien esitykset
Pe 31.1. Ruokakulttuurin kansainvälistyminen
VKO 4
To 6.2. Hotelli- ja ravintolamuseo | NAM YÖK HÄH - Mistä on ruokaperinteet tehty?
Pe 7.2. Ruokakäyttäytyminen ja ruoanvalintaan vaikuttavat tekijät
VKO 5
To 13.2. Ruokatrendit muuttuvassa yhteiskunnassa
Pe 14.2. Nykypäivän ruokakulttuuri
HIIHTOLOMA 19.-25.2
VKO 6
To 27.2. Vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet sekä etiketti
Käytännön harjoitukset sekä teoria
VKO 7
To 6.3. Vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet sekä etiketti
Käytännön harjoitukset sekä teoria
VKO 8
To 13.3. Sosiaalisen median vaikuttajaseuranta -tehtävän esitykset
Kurssin yhteenveto, opintojaksopalaute
Pe 14.3. Oman oppimisen arviointia
Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Mirjami Willman, Hanna Rinne
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5