Haagan toimipiste
Suomi
21.10.2024 - 13.12.2024
12.08.2024 - 18.10.2024
VKO 1
Ti 22.10.
Kurssin esittely
Kulttuurin ulottuvuudet ja määritelmät
To 24.10.
Suomalaisen ruokakulttuurin historia
Perinneruokatehtävän esittely (paritehtävä)
VKO 2
Ti 29.10.
Kulttuurin kehitys, orientointi tehtävien läpikäynti
To 31.10
Restomessut
VKO 3
Ti 5.11.
Kotimaisen ja kansainvälisen politiikan vaikutukset ruokakulttuurin kehitykseen
Perinneruoka tehtävän esitykset
To 7.11.
Suomalainen ruokakulttuuri, ruokamatkailu strategia
VKO 4
Ti 12.11.
Ruokatrendit
To 14.11.
Ravintolamuseo-vierailu
Tapaaminen paikan päällä klo 12.00 Kaapelitehdas (klo 12-15)
VKO 5
Ti 19.11.
Suomi joulu modernisti -ryhmätehtävän tarkempi esittely
Menusuunnittelu ja ruokalistat
To 21.11.
Perinneruoat, keittiössä 8-14
VKO 6
Ti 26.11
Tapakulttuuri, etiketti ja käytöstavat sekä vieraanvaraisuus
To 28.11.
Ryhmätehtävä: joulu-menun valinta, roolituksen jakaminen, aikataulutus
VKO 7
Ti 3.12
Ruokakäyttäytyminen ja ruoanvalinta
To 5.12.
Ruokakulttuuri henkilökuvaukset -ryhmätyö esitykset
Muut opintojakso esitykset
VKO 8
Ti 10.12.
Kurssin päätösateria valitun menun perusteella, kurssin yhteenveto, opintojaksopalaute
To 12.12.
Ryhmien itsenäistä työskentelyä
Jari Karjalainen, Ville Parkkinen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5