Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia.
Opiskelija näyttää aiemmin oppimansa näyttöraportissa ja -keskustelussa.
Ei ennalta määrättyä oppimateriaalia.
Opiskelija voi hyödyntää työelämäkokemuksiaan ja -osaamistaan näyttöraportissa ja -keskustelussa.
Haagan toimipiste
Näyttökeskustelu sopimuksen mukaan.
Suomi
Näyttötehtäviin sisältyy ruokakulttuurin kuvaamista myös kansainvälisestä näkökulmasta.
01.08.2025 - 31.05.2026
Näyttö-prosessin aloittaminen Lähetä sähköpostia vastuuopettajajalle, jossa esität perustelun sille, miksi sinun tulisi saada aiemmin hankitun osaamisen tunnustaminen tälle kurssille kokemuksesi perusteella. Kutsu kyseinen vastuupettaja LinkedIn-verkostoosi. Näytössä kirjoitat raportin, johon sisällytät opintojakson oppimistehtävät Raportissa ja suullisessa näyttökokeessa osoitat osaamisesi ruokakulttuurin keskeisistä käsitteistä ja esittelet raporttisi. Lisätietoa DEMO-toteutuksen Moodlessa.
01.08.2025 - 15.05.2026
Opiskelija sopii näyttöraportin palautuspäivän ja näyttökeskustelun ajankohdan oman kampuksensa ohjaavan opettajan kanssa.
Demo toteutus on valinnainen oppimistapa lähi-, online-, blended- ja virtuaalitoteutuksille.
Tällä toteutuksella ei ole opetusta.
Jari Karjalainen, Hanna Rinne
1 - 40
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija osaa: tunnistaa ruokakulttuuriin liittyviä käsitteitä ja trendejä, Osaa kuvailla suomalaisen ja kansainvälisen ruokakulttuurin kehittymistä ja erityispiirteitä, osaa työskennellä ohjatusti ravintolapalveluun liittyvissä erilaisissa työtehtävissä.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Opiskelija osaa kuvailla kattavasti suomalaisen ja kansainvälisen ruokakulttuurin kehittymistä ja erityispiirteitä, Tunnistaa ruokakäyttäytymiseen vaikuttavia tekijöita ja osaa soveltaa tietoa ravintolapalveluissa, Hallitsee vieraanvaraisen asiakaspalvelun perusteet, Osaa kuvata erilaisia ruokakulttuurin ja ravintolapalveluiden trendejä.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Opiskelija osaa analysoida suomalaisen ja kansainvälisen ruokakulttuurin kehitystä, osaa arvioida ruokakäyttäytymistä ja ruokakulttuurin nykytilaa, osaa arvioida trendien vaikutusta ravintolapalveluihin, osaa analysoida vieraanvaraisen asiakaspalvelun osa-alueita ja soveltaa osaamistaan ravintolapalveluissa.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5