Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian AMK-tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti restonomi tutkinnon opiskelijoille
oppimateriaali on tallennettu Moodleen
toteutus sisältää yritysesimerkkejä ja benchmerkkausta
Haagan toimipiste
tentin ajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa.
uusinta tentti Examissa
Suomi
20.10.2025 - 12.12.2025
Oppimispäiväkirjat (3), yksilötehtävä - 3x10 p. (4/10) Maakuntien perinneruoat, paritehtävä - yht. 20 p. (8/20) Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat, ryhmätehtävä - yht. 25p (10/25) Jouluruoka palvelukokonaisuus, ryhmätehtävä - 25 p. (10/25) Ravintolamuseo vierailu (hyväksytty/hylätty)
11.08.2025 - 17.10.2025
Aikataulu löytyy Moodlesta
Mikäli hallitset opintojaksolla läpikäytävät asiakokonaisuudet, ole yhteydessä opettajaan näyttötehtävn osalta.
Jari Karjalainen, Ville Parkkinen
15 - 40
Pisterajat koko opintojaksolle
40–59 pistettä: arvosana 1
60–69 pistettä: arvosana 2
70–79 pistetä: arvosana 3
80–89 pistettä: arvosana 4
90–100 pistettä: arvosana 5
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
0.00 op
0.00 op
H-5