Porvoon toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Kati Naumanen, Ulla Kuisma
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
2.00 op
H-5
Kyseessä on lähitoteutus, jossa on kaksi tapaamiskertaa viikossa. Tutkiva ja kehittävä oppiminen on opintojakson kantava teema.
Moodlen oppimateriaalit.
Huefner, R. 2015. Revenue Management: A Path to Increased Profits, Second Edition.
Tranter, K., Stuart-Hill, T. & Parker, J. 2013. An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry.
Opintojaksolla käytettävät esimerkit ja tehtävät ovat matkailualalta. Opintojaksoon sisältyy myös yritysvierailu/ja ja tunneilla käy vierailijaluennoitsijoita alalta.
Haagan toimipiste
Tentti laskentaosiosta - painoarvo koko kurssin arvosanasta 20%.
Uusinnat normaalin uusintakäytönnön mukaisesti, eli tentit voi uusia 2 kertaa. Uusintapäivämäärät ilmoitetaan kurssin alussa.
Suomi
Kansainvälisyys näkyy esimerkeissä ja kurssikirjallisuudessa.
19.08.2024 - 13.12.2024
1) Reflektointitehtävä 1 (yksilötehtävä) 15% 2) Lukupiiri: tuottojohtaminen (ryhmätehtävä) 30% 3) Laskentaosuuden tehtävä (yksilötehtävä) 20% 4) Reflektiotehtävä 2 ja oman oppimisen arviointi (yksilötehtävä) 15%
03.06.2024 - 16.08.2024
Näyttö
Mikäli sinulla on aiemmin hankittua osaamista opintojakson sisällöistä, voit ottaa opettajiin yhteyttä keskustellaksesi näytöstä.
Opinnollistaminen
Mikäli työtehtäväsi ovat sellaisia, että opintojakson oppimistavoitteet on mahdollista saavuttaa työssäsi, tutustu WORK&STUDY ohjeistukseen.
Hanna Moisio, Sirpa Turunen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Kontaktiopetus.
Itsenäinen opiskelu sekä oppimis- ja ryhmätehtävät.
Projekti toimeksiantajalle.
Opetuksessa käytetään osallistavia ja soveltavia oppimismenetelmiä ja itsenäisen työskentelyn ohjausta.
Huefner, R. 2015. Revenue Management: A Path to Increased Profits, Second Edition.
Kotler, P. Bowen, J. & Makens, J. 2014 or 2017. Marketing for Hospitality & Tourism.
Tranter, K., Stuart-Hill, T. & Parker, J. 2008 or 2013. An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry. Published in print and as e-publication. Articles and publications provided during the course.
Opintojaksolla käytetään työelämään liittyviä esimerkkejä ja toteutetaan projekti toimeksiantajalle.
Porvoon toimipiste
Tarkentuu opintojen alussa.
Suomi
Opintojaksolla käytetään myös alan kansainvälistä aineistoa, kirjallisuutta ja esimerkkejä.
19.08.2024 - 13.12.2024
Projektiin liittyvät tehtävät Revenue Management -tehtävä Tentti Tarkennetaan opintojen alussa.
03.06.2024 - 16.08.2024
Tarkentuu opintojen alussa.
Näyttö.
Kati Naumanen, Ulla Kuisma
15 - 45
Tarkentuu opintojen alussa.
RESTO Restonomi
2.00 op
0.00 op
H-5
Blended.
Itsenäinen opiskelu sekä oppimis- ja ryhmätehtävät.
Opetuksessa käytetään osallistavia ja soveltavia oppimismenetelmiä ja itsenäisen työskentelyn ohjausta.
Huefner, R. 2015. Revenue Management: A Path to Increased Profits, Second Edition.
Kotler, P. Bowen, J. & Makens, J. 2014 or 2017. Marketing for Hospitality & Tourism.
Tranter, K., Stuart-Hill, T. & Parker, J. 2008 or 2013. An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry. Published in print and as e-publication. Articles and publications provided during the course.
Opintojaksolla käytetään työelämään liittyviä esimerkkejä ja oppimateriaaleja.
Porvoon toimipiste
Tarkentuu opintojen alussa.
Suomi
Opintojaksolla käytetään myös alan kansainvälistä aineistoa, kirjallisuutta ja esimerkkejä.
15.01.2024 - 17.05.2024
Kurssilla on erilaisia arvioitavia oppimistehtäviä, jotka tarkentuvat kurssin ensimmäisellä kerralla.
02.01.2024 - 12.01.2024
Tarkentuu opintojen alussa.
Näyttö.
Kalle Räihä, Kati Naumanen
15 - 40
Tarkentuu opintojen alussa.
RESTO Restonomi
0.00 op
2.00 op
H-5