Kyseessä on lähitoteutus, jossa on kaksi tapaamiskertaa viikossa. Tutkiva ja kehittävä oppiminen on opintojakson kantava teema.
Moodlen oppimateriaalit.
Huefner, R. 2015. Revenue Management: A Path to Increased Profits, Second Edition.
Tranter, K., Stuart-Hill, T. & Parker, J. 2013. An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry.
Opintojaksolla käytettävät esimerkit ja tehtävät ovat matkailualalta. Opintojaksoon sisältyy myös yritysvierailu/ja ja tunneilla käy vierailijaluennoitsijoita alalta.
Haagan toimipiste
Tentti laskentaosiosta - painoarvo koko kurssin arvosanasta 20%.
Uusinnat normaalin uusintakäytönnön mukaisesti, eli tentit voi uusia 2 kertaa. Uusintapäivämäärät ilmoitetaan kurssin alussa.
Suomi
Kansainvälisyys näkyy esimerkeissä ja kurssikirjallisuudessa.
19.08.2024 - 13.12.2024
1) Reflektointitehtävä 1 (yksilötehtävä) 15% 2) Lukupiiri: tuottojohtaminen (ryhmätehtävä) 30% 3) Laskentaosuuden tehtävä (yksilötehtävä) 20% 4) Reflektiotehtävä 2 ja oman oppimisen arviointi (yksilötehtävä) 15%
03.06.2024 - 16.08.2024
Näyttö
Mikäli sinulla on aiemmin hankittua osaamista opintojakson sisällöistä, voit ottaa opettajiin yhteyttä keskustellaksesi näytöstä.
Opinnollistaminen
Mikäli työtehtäväsi ovat sellaisia, että opintojakson oppimistavoitteet on mahdollista saavuttaa työssäsi, tutustu WORK&STUDY ohjeistukseen.
Hanna Moisio, Sirpa Turunen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5