Blended.
Itsenäinen opiskelu sekä oppimis- ja ryhmätehtävät.
Opetuksessa käytetään osallistavia ja soveltavia oppimismenetelmiä ja itsenäisen työskentelyn ohjausta.
Huefner, R. 2015. Revenue Management: A Path to Increased Profits, Second Edition.
Kotler, P. Bowen, J. & Makens, J. 2014 or 2017. Marketing for Hospitality & Tourism.
Tranter, K., Stuart-Hill, T. & Parker, J. 2008 or 2013. An Introduction to Revenue Management for the Hospitality Industry. Published in print and as e-publication. Articles and publications provided during the course.
Opintojaksolla käytetään työelämään liittyviä esimerkkejä ja oppimateriaaleja.
Porvoon toimipiste
Tarkentuu opintojen alussa.
Suomi
Opintojaksolla käytetään myös alan kansainvälistä aineistoa, kirjallisuutta ja esimerkkejä.
15.01.2024 - 17.05.2024
Kurssilla on erilaisia arvioitavia oppimistehtäviä, jotka tarkentuvat kurssin ensimmäisellä kerralla.
02.01.2024 - 12.01.2024
Tarkentuu opintojen alussa.
Näyttö.
Kalle Räihä, Kati Naumanen
15 - 40
Tarkentuu opintojen alussa.
RESTO Restonomi
0.00 op
2.00 op
H-5