Food Experience ProjectLaajuus (5 cr)
Course unit code: HOS013AS2A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa: Suunnitella ja toteuttaa ruokaelämys-projektin, Toimia sidosryhmien kanssa yhteistyössä, Soveltaa elämysteorioita ja elämyksellisyyttä tukevia teknologioita ruokaelämyksiä luodessa, Arvioida estetiikan merkitystä ruoka- ja ravintolapalveluissa, Valita ruokatuotteelle soveltuvat juomat
Contents
Opintojakson sisältöjä ovat: Ruokaelämys-projektin suunnittelu ja toteuttaminen, Elämysteoriat ja estetiikka, Elämyksellisyyttä tukevat teknologiat, Ruoan ja juoman yhdistäminen, Elämystuotteiden kaupallistaminen.
Starting level and linkage with other courses
Opintojakso on tarkoitettu Keittiömestari -suuntautumisen valinneille opiskelijoille.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Suunnitella ja toteuttaa ruokaelämys-projektin. Opiskelija osaa laatia projektisuunnitelman ruokaelämys-projektin toteutusta varten. Osaa huomioida sidosryhmät, elämysteoriat ja elämyksellisyyden elementit projektin toteutuksessa. Ymmärtää ruoka- ja juomatuotteen valintaan vaikuttavat tekijät. Tunnistaa toteutuksen kehityskohteet.
Assessment criteria - grade 3
Suunnitella ja menestyksekkäästi toteuttaa ruokaelämys-projektin. Opiskelija osaa laatia kattavan projektisuunnitelman ruokaelämys-projektin toteutusta varten. Osaa soveltaa elämysteorioita sekä elämyksellisyyden ja estetiikan elementtejä projektin toteutuksessa sidosryhmät huomioiden. Osaa valita ruokaelämystä tukevat ruoka- ja juomatuotteet. Osaa arvioida toteutuksen kehityskohteita liiketoiminnan ja vastuullisuuden näkökulmasta.
Assessment criteria - grade 5
Osaa suunnitella ja johtaa menestyksekkään ruokaelämys-projektin. Opiskelija osaa laatia perusteellisen projektisuunnitelman ja kehittää toimintaa ruokaelämys-projektin aikana. Osaa kriittisesti arvioida toteutuksen kehityskohteita liiketoiminnan ja vastuullisuuden näkökulmasta ja esittää kehitysideoita. Osaa soveltaa ja arvioida elämysteorioita sekä elämyksellisyyden ja estetiikan elementtejä projektin toteutuksessa sidosryhmät huomioiden
Learning materials
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.