Ruokaelämys-projekti (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Outi Rekola
Jari Karjalainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS013AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Arviointitavat

Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla.  Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään. 

When the implementation type of the course is contact, online or blended it is required that the student is present during those teaching hours that are marked in the study schedule. If you are absent more than 25%, your grade will be lowered by one. If you are absent more than 50%, the course is failed.

Go back to top of page