Ruokaelämys-projekti (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 17.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
20.10.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Outi Rekola
Jari Karjalainen
Ryhmät
RRB4HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 4. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS013AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelu perustuu aiemmin hankitun osaamisen tunnistamiseen, omalla työpaikalla tehtävään Work & Study -oppimiseen sekä lähiopetukseen kampuksella parina päivänä kuukaudessa. Opiskelijalla on oltava alan työpaikka sekä aiempaa kokemusta ammattikeittiöstä. Lisäksi tulee varautua siihen, että yksilö- ja ryhmätyöskentelyä ajoittuu lähiopetuspäivien lisäksi esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin.

Työelämäyhteydet

Toteutuksessa suoritetaan projekti, jossa hyödynnetään sidosryhmiä sekä yhteistyökumppaneita. Myös oman työnantajan tarjoamat tapahtumat voivat toimia kurssin projektitehtävänä.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Yksi toteutuksen oppimistehtävistä on tentti, jonka painoarvo on 10-20% kurssiarvosanasta. Uusintamahdollisuus ilmoitetaan toteutksen alussa.

Oppimistehtävät

Projekti (suunnittelu ja toteutus) ja projektin raportointi toimivat kurssin arviointitehtävänä.

Arviointitavat

Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla.  Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään. 

Siirry alkuun