Ruokaelämys-projekti (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.06.2024 - 16.08.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.08.2024 - 13.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Outi Rekola
Jari Karjalainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
HOS013AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

19.8. klo 8.00-10.45
16.9. klo 8.00-10.45
7.10. klo 8.00-10.45
21.10. klo 11.00-13.45
5.11. klo 14.00-22.00 (Projektin toteutus)
18.11. klo 14.00-16.00

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen, ryhmätyöskentelyyn lähipäivien välissä ja harjoitustehtävien tekoon

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentin ajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa

Oppimistehtävät

Toimeksianto ja sen raportointi

Arviointitavat

Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla.  Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään. 

Go back to top of page