Ruokaelämys-projekti (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.06.2024 - 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2024 - 13.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Outi Rekola
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- HOS013AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
19.8. klo 8.00-10.45
16.9. klo 8.00-10.45
7.10. klo 8.00-10.45
21.10. klo 11.00-13.45
5.11. klo 14.00-22.00 (Projektin toteutus)
18.11. klo 14.00-16.00
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen, ryhmätyöskentelyyn lähipäivien välissä ja harjoitustehtävien tekoon
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentin ajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa
Oppimistehtävät
Toimeksianto ja sen raportointi
Arviointitavat
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.