Ruokaelämys-projekti (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 15.08.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
18.08.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
Opettajat
Outi Rekola
Jari Karjalainen
Ryhmät
RRB2HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
WORKSTUDY
Work&Study -toteutus
Opintojakso
HOS013AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.

Oppimateriaalit

Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelu perustuu aiemmin hankitun osaamisen tunnistamiseen, omalla työpaikalla tehtävään Work & Study -oppimiseen sekä lähiopetukseen kampuksella parina päivänä kuukaudessa. Opiskelijalla on oltava alan työpaikka sekä aiempaa kokemusta ammattikeittiöstä. Lisäksi tulee varautua siihen, että yksilö- ja ryhmätyöskentelyä ajoittuu lähiopetuspäivien lisäksi esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin.

Työelämäyhteydet

Toteutuksessa suoritetaan projekti omalla työpaikalla. Projektissa hyödynnetään sidosryhmiä ja yhteistyöverkostoja.
Mahdollisuus myös toteuttaa projekti, jossa Haaga-Helia toimii toimeksiantajana. Kaksi mahdollista toteutusta (syyskuu ja joulukuu).

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Yksi toteutuksen oppimistehtävistä on tentti, jonka painoraja on 10-20% kurssiarvosanasta. Uusintamahdollisuus ilmoitetaan toteutksen alussa.

Oppimistehtävät

Projekti (suunnittelu ja toteutus) ja projektin raportointi toimivat kurssin arviointitehtävänä.

Arviointitavat

Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla.  Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään. 

Go back to top of page