Ruokaelämys-projekti (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS013AS2A-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.06.2025 - 15.08.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
- Ajoitus
- 18.08.2025 - 12.12.2025
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RESRU Ruokatuotannon johtaminen
- Opettajat
- Outi Rekola
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
RRB2HA1Ruokatuotanto, WS monimuoto, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
-
WORKSTUDYWork&Study -toteutus
- Opintojakso
- HOS013AS2A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät. 2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Opintojakson aikana toteutetaan elämysteorioita sekä teknologiaa hyödyntävä korkealuokkainen ruokakokemus ulkopuolisen toimeksiantajan kanssa. Projektissa sovelletaan myös aiemmin opittuja kaupallistamisen ja asiakasymmäryksen keskeisiä elementtejä.
Oppimateriaalit
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opiskelu perustuu aiemmin hankitun osaamisen tunnistamiseen, omalla työpaikalla tehtävään Work & Study -oppimiseen sekä lähiopetukseen kampuksella parina päivänä kuukaudessa. Opiskelijalla on oltava alan työpaikka sekä aiempaa kokemusta ammattikeittiöstä. Lisäksi tulee varautua siihen, että yksilö- ja ryhmätyöskentelyä ajoittuu lähiopetuspäivien lisäksi esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin.
Työelämäyhteydet
Toteutuksessa suoritetaan projekti omalla työpaikalla. Projektissa hyödynnetään sidosryhmiä ja yhteistyöverkostoja.
Mahdollisuus myös toteuttaa projekti, jossa Haaga-Helia toimii toimeksiantajana. Kaksi mahdollista toteutusta (syyskuu ja joulukuu).
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Yksi toteutuksen oppimistehtävistä on tentti, jonka painoraja on 10-20% kurssiarvosanasta. Uusintamahdollisuus ilmoitetaan toteutksen alussa.
Oppimistehtävät
Projekti (suunnittelu ja toteutus) ja projektin raportointi toimivat kurssin arviointitehtävänä.
Arviointitavat
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.