Luennot ja itsenäinen opiskelu. Oppimistehtävät.
Opintojakson Moodlesta löytyvä kirjallisuus.
Opintojaksolla käsitellään työelämän tilanteita ja esimerkkejä.
Haagan toimipiste
Opintojakso sisältää yhden Moodlessa tehtävän tentin, joka tehdään yhdessä sovittuna ajankohtana.
Suomi
13.01.2025 - 14.03.2025
Oppimistehtävien ohjeet ja arviointikriteerit annetaan opintojakson alussa.
02.01.2025 - 10.01.2025
Tammikuu-maaliskuu 2025.
Mahdollisuus näyttöön. Lue lisää: https://www.haaga-helia.fi/fi/avainsana/osaamisen-nayttaminen
Nina Vallin
15 - 40
Opintojakson arviointi perustuu Moodle-tenttiin ja oppimistehtäviin, jotka arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty asteikolla 1 - 3 - 5.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Osaamistavoitteet:
Osaa johtaa moninaista tiimiä ja arvostaa moninaisuutta. Osaa soveltaa valmentavaa otetta ja vuorovaikutteisuutta yksilön ja tiimin johtamisessa sekä kehityksen tukemisessa. Osaa viestiä dialogisesti ja osallistaa henkilöstöä päätöksentekoon ja työyhteisön kehittämiseen. Tunnistaa tunteiden ja ilmapiirin merkityksen työyhteisön toiminnassa. Osaa ja haluaa kehittää itseään sekä henkilöstöä.
Opetusmenetelmät:
- Lähiopetus ja tuntitehtävät
- Oppimistehtävät
- Tentti
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opetuksessa käytetään työelämäesimerkkejä
Haagan toimipiste
Tentin suoritusajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa.
Suomi
13.01.2025 - 14.03.2025
Tuntitehtäviä, kirjallisia oppimistehtäviä ja tentti
02.01.2025 - 10.01.2025
Tarkempi aikataulu ilmoitetaan opintojakson alussa
Opintojakso on mahdollista suorittaa näyttönä. Katso lisätietoa: https://www.haaga-helia.fi/fi/ura-ja-osaaminen/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Susanna Perikangas
15 - 40
Opintojakson arviointi asteikolla 1-5
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta.
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Suomi
19.08.2024 - 31.07.2025
01.08.2024 - 31.05.2025
Susanna Perikangas, Nina Vallin
1 - 40
Näyttö arvioidaan asteikolla Hyväksytty / Hylätty.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Porvoon toimipiste
Suomi
19.08.2024 - 13.12.2024
03.06.2024 - 16.08.2024
Heli Hajda-Kähkönen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Osaamistavoitteet:
Osaa johtaa moninaista tiimiä ja arvostaa moninaisuutta. Osaa soveltaa valmentavaa otetta ja vuorovaikutteisuutta yksilön ja tiimin johtamisessa sekä kehityksen tukemisessa. Osaa viestiä dialogisesti ja osallistaa henkilöstöä päätöksentekoon ja työyhteisön kehittämiseen. Tunnistaa tunteiden ja ilmapiirin merkityksen työyhteisön toiminnassa. Osaa ja haluaa kehittää itseään sekä henkilöstöä.
Opetusmenetelmät:
- Lähiopetus ja tuntitehtävät
- Oppimistehtävät
- Tentti
Ilmoitetaan opintojakson alussa.
Opetuksessa käytetään työelämäesimerkkejä
Haagan toimipiste
Tentin suoritusajankohta ilmoitetaan opintojakson alussa.
Suomi
19.08.2024 - 13.12.2024
- Käsitekartta ja pohdintatehtävä
03.06.2024 - 16.08.2024
Tarkempi aikataulu ilmoitetaan opintojakson alussa
Opintojakso on mahdollista suorittaa näyttönä. Katso lisätietoa: https://www.haaga-helia.fi/fi/ura-ja-osaaminen/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Susanna Perikangas
15 - 40
Opintojakson arviointi asteikolla 1-5
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5