Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 14.03.2025
02.01.2025 - 10.01.2025
Viikko 1: a) Viinien maistelu b) Railakas hapokkuus: Riesling.
Viikko 2: a) Sauvignon Blancin salat: Sancerre ja Marlborough b) Viinien kuljetus vastuullisuuden näkökulmasta
Viikko 3) Aatelisviineistä kansanviineihin: Bordeaux ja muut Cabernet-sekoitukset.
Viikko 4: Kuohuviinien trendit: Samppanja ja Prosecco, Cava ja Corpinnat.
Viikko 5: Nousevat trendit: Alkuviinit ja roseet.
Viikko 6: a) Karvaus ja hedelmäisyys vastakohtina oluissa ja siidereissä b) Viskit Single Malt ja Bourbon
Viikko 7: Ginistä on moneksi cocktaileissa ja lonkeroissa.
Viikko 8: a) Vastuullisuus lyö läpi ravintolajuomissakin b) Sommelier ravintolassa
Jouko Mykkänen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Tämä toteutus on suunnattu monimuotoryhmille. Se on suppeampi , sillä siinä on selkeästi vähemmän lähiopetusta kevään toiseen toteutukseen verrattuna. Muille kuin monimuoto-opiskelijoille suositellaan opintojakson toista samaan aikaan alkavaa toteutusta.
Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
02.01.2025 - 10.01.2025
1. Sessio 1: a) Viinien maistelu b) Railakas hapokkuus: Riesling. c) Sauvignon Blancin salat: Sancerre ja Marlborough
2. Sessio a) Aatelisviineistä kansanviineihin: Bordeaux ja muut Cabernet-sekoitukset. b) Nousevat trendit: Alkuviinit ja roseet.
3. Sessio: Kuohuviinien trendit: Samppanja ja Prosecco, Cava ja Corpinnat.
4. Sessio: a) Karvaus ja hedelmäisyys vastakohtina oluissa ja siidereissä b) Viskit Single Malt ja Bourbon
5. Sessio: a) Ginistä on moneksi cocktaileissa ja lonkeroissa. b) Vastuullisuus lyö läpi ravintolajuomissakin
Jouko Mykkänen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Haagan toimipiste
Suomi
15.01.2024 - 15.03.2024
02.01.2024 - 12.01.2024
Viikko 1: a) Viinien maistelu b) Railakas hapokkuus: Riesling.
Viikko 2: a) Sauvignon Blancin salat: Sancerre ja Marlborough b) Viinien kuljetus vastuullisuuden näkökulmasta
Viikko 3) Aatelisviineistä kansanviineihin: Bordeaux ja muut Cabernet-sekoitukset.
Viikko 4: Kuohuviinien trendit: Samppanja ja Prosecco, Cava ja Corpinnat.
Viikko 5: Nousevat trendit: Alkuviinit ja roseet.
Viikko 6: a) Karvaus ja hedelmäisyys vastakohtina oluissa ja siidereissä b) Viskit Single Malt ja Bourbon
Viikko 7: Ginistä on moneksi cocktaileissa ja lonkeroissa.
Viikko 8: a) Vastuullisuus lyö läpi ravintolajuomissakin b) Sommelier ravintolassa
Jouko Mykkänen, Terhi Oksanen-Alén
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5