Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 14.03.2025
02.01.2025 - 10.01.2025
Viikko 1: a) Viinien maistelu b) Railakas hapokkuus: Riesling.
Viikko 2: a) Sauvignon Blancin salat: Sancerre ja Marlborough b) Viinien kuljetus vastuullisuuden näkökulmasta
Viikko 3) Aatelisviineistä kansanviineihin: Bordeaux ja muut Cabernet-sekoitukset.
Viikko 4: Kuohuviinien trendit: Samppanja ja Prosecco, Cava ja Corpinnat.
Viikko 5: Nousevat trendit: Alkuviinit ja roseet.
Viikko 6: a) Karvaus ja hedelmäisyys vastakohtina oluissa ja siidereissä b) Viskit Single Malt ja Bourbon
Viikko 7: Ginistä on moneksi cocktaileissa ja lonkeroissa.
Viikko 8: a) Vastuullisuus lyö läpi ravintolajuomissakin b) Sommelier ravintolassa
Jouko Mykkänen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5