Opiskelu perustuu work & study -ohjausmalliin ja harjoitustehtävien tekoon
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
18.08.2025 - 12.12.2025
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi Projektiin liittyvät harjoitukset
Opetus lukujärjestyksen mukaisesti
Opinnollistaminen
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
15 - 40
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.
Osaaminen näytetään tehtävillä ja etätehtävillä, jotka tulee palauttaa annettuun määräpäivään mennessä.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen ja harjoitustehtävien tekoon
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
12.01.2026 - 13.03.2026
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi Oppitunneilla tehtävät harjoitukset
Opetus perjantaisin klo 8.30-13.45
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Opiskelu perustuu ohjattuun lähiopetukseen ja harjoitustehtävien tekoon
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
21.10.2024 - 13.12.2024
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi Oppitunneilla tehtävät harjoitukset
03.06.2024 - 18.10.2024
Opetus perjantaisin klo 8.30-13.45
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5