Opiskelu perustuu work & study -ohjausmalliin ja harjoitustehtävien tekoon
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Ahonen, J., Koskinen, T. & Romero, T. 2009. Opas ravintolan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. 5. uud. p. Helsinki: Restamark.
Case-esimerkkejä hospitality-alalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
Opintojakso sisältää hospitality-alan kansainvälistä tarkastelua
18.08.2025 - 12.12.2025
Toimeksiannon suunnittelu, toteutus ja raportointi Projektiin liittyvät harjoitukset
02.06.2025 - 15.08.2025
Opetus lukujärjestyksen mukaisesti
Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
15 - 40
Opintojakso arvioidaan käyttäen asteikkoa kiitettävä (5), erittäin hyvä (4), hyvä (3), tyydyttävä (2), välttävä (1), hylätty (0). Arviointikriteerit on esitetty opintojakson tiedoissa (OPS) asteikolla 1 - 3 - 5.
Osaaminen näytetään tehtävillä ja etätehtävillä, jotka tulee palauttaa annettuun määräpäivään mennessä.
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
0.00 op
0.00 op
H-5