Haagan toimipiste
Suomi
24.03.2025 - 16.05.2025
02.01.2025 - 21.03.2025
Jouko Mykkänen
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5
Ei käynnissä olevia toteutuksia.
Kurssikirjallisuuteen perehtyminen, luennot ja maistelut
Pakollinen kirja: Understanding wines : explaining style and quality : an accompaniment to WSET® Level 3 Award in Wines
Haagan toimipiste
Kurssisuoritus:
Tehtävät (80%) ja maistelutentti (20%)
Suomi
19.08.2024 - 13.12.2024
Esseemuotoiset oppimistehtävät, tästä tarkemmin Moodlessa. HUOM! Kurssille on ennakkotehtävä, joka on palautettava ennnen 1. luentoa
03.06.2024 - 16.08.2024
HUOM! Kurssille on ennakkotehtävä, joka on palautettava ennnen 1. luentoa.
Hanki siis kurssikirja hyvissä ajoin ennen kurssin alkua.
Jouko Mykkänen
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESTO Restonomi
0.00 op
2.00 op
H-5
Tällä opintojaksolla pääset kehittämään viiniosaamistasi oikein syvällisesti. Maisteluiden (80-100 viiniä) avulla sinusta tulee lähes ammattilainen viinien ominaisuuksien ja laadun kuvailussa ja selittämisessä. Saat kattavan tietopaketin eri rypälelajikkeista ja osaat sijoittaa viinit kartalle perehtymällä viinimaailman keskeisiin viinialueisiin. Puna- ja valkoviinien lisäksi esillä ovat roseet, kuohuviinit ja väkevät viinit.
Ymmärrys viineistä antaa sinulle hyvän pohjan käsitellä niiden kaupallisia ulottuvaisuuksia. Pääset tällä kurssilla perehtymään niin maahantuontiyrityksen kuin ravintolayrityksen viinien myynnin ja markkinoinnin saloihin.
Imoitetaan myöhemmin
Haagan toimipiste
Imoitetaan myöhemmin
Suomi
25.03.2024 - 17.05.2024
Imoitetaan myöhemmin
02.01.2024 - 22.03.2024
Luennot lukujärjestyksen mukaisesti. Lisäksi opiskelijan on varattava aikaa luennoille valmistutumiseen perehtymällä ennakkoon annettuhin aiheisiin sekä tehtävien tekemiseen.
Näyttö: Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Jouko Mykkänen
15 - 25
Kurssi suoritetaan laajahkoilla tuntikohtaisten tehtävillä. Erillinen 2 viinin sokkomaistelutentti.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5