Haagan toimipiste
Suomi
21.10.2024 - 13.12.2024
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Ville Parkkinen
20 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Ville Parkkinen
20 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Kotitehtävät
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä
Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit
Case-esimerkkejä työelämästä
Haagan toimipiste
Ilmoitetaan myöhemmin
Suomi
15.01.2024 - 17.05.2024
2 tenttiä Toimeksianto ja sen raportointi
02.01.2024 - 12.01.2024
Jos sinulla on jo opintojakson osaamistavoitteiden mukaista osaamista, voit näyttää osaamisesi ennen opintojakson alkua.
Vaihe 1: Perehdy opintojakson opintojaksokuvauksessa määriteltyihin osaamistavoitteisiin ja arviointikriteereihin ja peilaa omaa osaamistasi suhteessa niihin. Kirjoita lyhyt analyysi omasta osaamisestasi esim. word-tiedostoon (Max 2 sivua). Lähetä tiedosto sähköpostitse osaamista ohjaavalle opettajalle: Sakari Ketolainen
Vaihe 2: Osaamista ohjaava opettaja sopii kanssasi toimintamallin näyttötehtävistä ja näyttötilaisuudesta.
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Ville Parkkinen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5
Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä
Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit
Case-esimerkkejä työelämästä
Haagan toimipiste
Tiistai 12.12. Laatutentti 11.30-12.30
Keskiviikko 13.12. Prosessit-tentti
Suomi
23.10.2023 - 15.12.2023
2 tenttiä Toimeksianto ja sen raportointi
12.06.2023 - 20.10.2023
vko 1 Keskiviikko 25.10. klo 9.00–14.00 G315
Opintojakson ja tehtävien esittely
Ruokatuotantoprosessit ja vakiointi
Ruokalistasuunnittelu ->
Menuanalyysi/Menu engineering
Alustavat tiedot toimeksiannosta
vko 2 Keskiviikko 1.11. klo 9.00–14.00 G315
9.00-11.30
Omavalvonta
Asiakasturvallisuus ja Chefstein
12.00-14.00
Jamix-tuotannonohjaus
RMenu tehtävänanto/Tuntitehtävä
Ryhmäytyminen ja opintojaksotehtävän tarkka toimeksianto
vko 3 Tiistai 7.11. Klo 11.00-13.45
Tuotetestaus opetuskeittiössä
Keskiviikko 8.11. klo 9.00–14.00 G315
9.00-11.30 Laatu ja laadunhallintajärjestelmät
12.00-14.00 Keittiösuunnittelu ja laitteet
Perjantai 10.11. Klo 8.00-16.00
Tuotetestauksia opetuskeittiössä
vko 4 Keskiviikko 15.11. klo 9.00–14.00 Opetuskeittiö
Tuotetestaukset ja maistatus toimeksiantajalle
vko 5 Keskiviikko 22.11. klo 9.00–14.00 G315
9.00-11.30 Palvelun laatu
12.00-14.00 Tuotteen valmistusaste
vko 6
Maanantai 27.11.
Tilaisuus 1 esivalmistelut
Tiistai 28.11.
Tilaisuus 1 toteutus (Aikataulu toimeksiannon edellyttämällä tavalla)
Keskiviikko 29.11.
Tilaisuus 2 esivalmistelu
Torstai 30.11.
Tilaisuus 2 toteutus (Aikataulu toimeksiannon edellyttämällä tavalla)
vko 7 Keskiviikko 6.12. Itsenäisyyspäivä. EI OPETUSTA, Tunnit siirretty opintojaksotehtävän esivalmistelun ja toteutuksen yhteyteen
vko 8 Tiistai 12.12. Laatutentti 11.30-12.30
Keskiviikko 13.12. Klo 9.00-14.00 G315
Ostotoiminta
Ruokatuotannon prosessitentti
Opintojaksotehtävän esitykset
Palautekeskustelut
Ota tarvittaessa yhteyttä osaamista ohjaavaan opettajaan
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen, Ville Parkkinen
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5