HygieniapassiLaajuus (0 op)
Opintojakson tunnus: HOS004RE1A
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 0 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Sisältö
Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen
Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:
a. Hygieniapassitesti
b. Näyttö = hygieniapassitesti (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.
Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty
Oppimateriaalit
Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
Ruokaviraston materiaali www.ruokavirasto.fi , sivuilta löytyy kohta hygieniaosaaminen ja edelleen opiskelumateriaalia/www-linkit
www.purtavaapuhtaasti.fi
www.lupakokata.fi
Muu aiheeseen liittyvä materiaali