HygieniapassiLaajuus (0 op)

Opintojakson tunnus: HOS004RE1A

Opintojakson perustiedot


Laajuus
0 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.

Sisältö

Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin

Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

a. Hygieniapassitesti
b. Näyttö = hygieniapassitesti (jos opiskelija hallitsee jo opintojakson sisällöt). Lisätietoja opinto-ohjaajalta tai vastuuopettajalta.

Moduuliin sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

Opiskelija on suorittanut opintojakson, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.

Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty

Oppimateriaalit

Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi

Ruokaviraston materiaali www.ruokavirasto.fi , sivuilta löytyy kohta hygieniaosaaminen ja edelleen opiskelumateriaalia/www-linkit
www.purtavaapuhtaasti.fi
www.lupakokata.fi
Muu aiheeseen liittyvä materiaali

Siirry alkuun