Managing Dynamic Service BusinessLaajuus (5 cr)
Course unit code: HOS009AS3A
General information
- ECTS credits
- 5 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Osaa luoda ja johtaa ennakoiden vastuullista kokonaisvaltaista majoitus- ja ravintola-alan liiketoimintaa. Osaa soveltaa strategiaa käytännössä. Osaa verkostoitua ja antaa oman panoksensa elinkeinon kehittämiseen. Osaa tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet, ja arvioida sen toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden.
Contents
Strateginen liiketoimintaympäristö ja muutosprosessi. Verkostoituminen sisäisesti ja alalla. Tehokas sisäisten toimintojen kehittäminen ja johtaminen. Soveltava tehtävä käytännön liiketoiminnassa. Dynaaminen hinnoittelu ja tuottojen johtaminen.
Assessment criteria - grade 1
Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Tunnistaa alan verkostot ja strategialähtöisen toiminnan merkityksen majoitus -ja ravintolaliiketoiminnassa. Tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Tiedostaa kannattavuuden periaatteita.
Assessment criteria - grade 3
Tunnistaa ja hyödyntää alan verkostoja ja strategialähtöisen toiminnan merkityksen majoitus -ja ravintolaliiketoiminnassa. Ymmärtää muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet. Ymmärtää ja hyödyntää kannattavuuden periaatteita.
Assessment criteria - grade 5
Osaa toimia ja kehittää verkostoissa, ennakoida ja strategialähtöisesti luoda uutta majoitusalan liiketoimintaa. Osaa soveltaa, analysoida ja jalkauttaa strategiaa majoitus -ja ravintolaliiketoiminnassa. Tunnistaa muutos- ja kehittämisprosessiin liittyvät mahdollisuudet ja haasteet, ja analysoi sen toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden.