Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3010

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.01.2023 - 24.03.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
27.03.2023 - 19.05.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Sini Garam
Sakari Ketolainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
TOU1RL010

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Lähiopetus maanantaisin klo 8.30-10.45 ja keskiviikkoisin 8.30-10.45
Yksityiskohtaisempi aikataulu Moodlessa.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Suomen ruokamatkailustrategia 2028
Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020

Lisämateriaalia Moodlen Kirjallisuus-välilehdellä

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus
Oppimistehtävät
Ryhmäprosessi

Työelämäyhteydet

Opintojakso sisältää yhteistyötä Hungry for Finland -lab:n kanssa ja kehittämisprojektin toimeksiantajayritykselle

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Ei tenttiä

Oppimistehtävät

Tehtävä 1. Suomen ruokamatkailustrategia ja tuotesuosituksista (yksilötehtävä) Hyväksytty/hylätty

Tehtävä 2. Alueellisen ruokakulttuurin helmet (yksilötehtävä) 20 %

Tehtävä 3. Alueen helmet - ruokamatkailutuotteen tarinallistamisen esimerkit (yksilötehtävä) 20 %

Tehtävä 4. Tarinallistettu ruokamatkailutuote/palvelu (yksilötehtävä/ryhmä) 60 %

Arviointitavat

Ryhmät saavat ohjausta ja palautetta tehtävien esitys- ja sparrausvaiheessa. Arvioinnit perustuvat osaamistavoitteista johdettuihin tehtäväkohtaisiin arviointikriteereihin.

Go back to top of page