Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5 op)
Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3010
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2023 - 24.03.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 27.03.2023 - 19.05.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Lähiopetus maanantaisin klo 8.30-10.45 ja keskiviikkoisin 8.30-10.45
Yksityiskohtaisempi aikataulu Moodlessa.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Suomen ruokamatkailustrategia 2028
Ruokamatkailun tuotesuositukset 2020
Lisämateriaalia Moodlen Kirjallisuus-välilehdellä
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus
Oppimistehtävät
Ryhmäprosessi
Työelämäyhteydet
Opintojakso sisältää yhteistyötä Hungry for Finland -lab:n kanssa ja kehittämisprojektin toimeksiantajayritykselle
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä
Oppimistehtävät
Tehtävä 1. Suomen ruokamatkailustrategia ja tuotesuosituksista (yksilötehtävä) Hyväksytty/hylätty
Tehtävä 2. Alueellisen ruokakulttuurin helmet (yksilötehtävä) 20 %
Tehtävä 3. Alueen helmet - ruokamatkailutuotteen tarinallistamisen esimerkit (yksilötehtävä) 20 %
Tehtävä 4. Tarinallistettu ruokamatkailutuote/palvelu (yksilötehtävä/ryhmä) 60 %
Arviointitavat
Ryhmät saavat ohjausta ja palautetta tehtävien esitys- ja sparrausvaiheessa. Arvioinnit perustuvat osaamistavoitteista johdettuihin tehtäväkohtaisiin arviointikriteereihin.