Ruoka matkailuliiketoiminnan osana Suomessa (5 op)

Toteutuksen tunnus: TOU1RL010-3009

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 19.08.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.08.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Sini Garam
Jari Karjalainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
TOU1RL010

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Ti 30.8.2022 klo 9.00- 13.45 luokka G318

Opintojakson esittely, mitä ruokamatkailu on?
Ruokamatkailustrategia
Opintojaksotehtävän esittely ja havainnointitehtävän antaminen
Ryhmäytyminen
Palvelumuotoilu opintojaksotehtävän työkaluna

Ti 13.9.2022 klo 11.00- 13.45 luokka G318
Havainnointitehtävien esitykset (max 10 min)
Innovointitehtävän antaminen
Elämysten tuottaminen ja palvelumuotoilu
Asiakasprofiilit

Ti 4.10.2022 klo 11.30- 13.45 luokka G318

Innovointitehtävän esitykset
Suomalainen ruoka / Finnish gastronomy
Suomalainen ruoka ja siihen liittyvät perinteet sekä raaka-aineet

Pe 4.11.2022 klo 9.00- 13.45 opetuskeittiö Nuijamies
Tarinallistaminen ruokamatkailussa
Ryhmäkohtainen sparraus - tehtävän välitsekkaus
Vieraanvaraisuustentti (hyväksytty / hylätty). Materiaali Moodlessa tentin kohdalla.


Pe 25.11.2022 klo 9.00-13.45 luokka G318
Suomalainen ruoka ja siihen liittyvät perinteet sekä raaka-aineet käytännössä
Tilaustarjoilu (toiminnallinen harjoitus)
Ateriapalvelut eri toimintaympäristössä


La 26.11.2022 klo 12.30- 17.00 luokka 1005 Pasilan kampus

Tehtävien esitykset ja opintojakson koonti

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva aineisto ja linkit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opiskelijan ajankäyttö moduulin aikana

5 op.=135 h

-lähiopetus 25 h

-Opintojaksotehtävän tekeminen 60 h

-Opintojaksotehtävän ja sen välituotosten esittäminen 5 h

-Lähdemateriaaleihin tutustuminen 45 h

Työelämäyhteydet

Opintojakson toteutus liittyy elinkeinon kehittämiseen ja kansalliseen ruokamatkailuhankkeeseen

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Etätentti pe 4.11.2022, moodletentti 45 min
hyväksytty / hylätty

Kansainvälisyys

Käytetään ja tutustutaan kansainvälisiin toteutuksiin

Oppimistehtävät

Kehitystehtävä, joka koostuu neljästä osatehtävästä.

a) Havainnointitehtävä

b) Innovointitehtävä

c) Kehitystehtävä

d) Opintojaksotehtävän (kehitystehtävän) esittäminen


e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti

Arviointitavat

Arviointikriteerit
Opintomoduuli arvioidaan seuraavasti:

1. Opintojaksotehtävä arvioidaan seuraavasti:

a) max. 20 p. Havainnointitehtävä


b) max. 10 p. Innovointitehtävä


c) max. 60 p. Kehitystehtävä osa-alueineen ja raportti

d) max. 10 p. Esitys


e) Etätentti moodlessa suoritettu hyväksytysti


Arviointiasteikko

100-93 p. 5

92-83 p. 4

82-70 p. 3

69-60 p. 2

59-52 p. 1

Go back to top of page