Ruotsin valmentavat opinnot (3 op)

Toteutuksen tunnus: SWE002HH1A-3128

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 17.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
20.10.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
3 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Anna Sarajas-Zino
Ryhmät
EVENING
Iltaopetus
RRB2HA1
Ruokatuotanto, WS monimuoto, 2. lukukausi, Haaga, ryhmä 1
BLENDED
Monimuotototeutus
ONLINE
Verkkototeutus
Opintojakso
SWE002HH1A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opintojakson aikataulu löytyy Moodlesta opintojakson alkaessa.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Toteutustavat:

- lähiopetus ja virtuaalinen

Valmentavia opintoja ei voi ahotoida.

Intro

Tule oppimaan ruotsin sanastoa, oivaltamaan kielioppia ja harjoittelemaan rakenteita! Tällä opintojaksolla opit ilmaisemaan itseäsi kirjallisesti ja suullisesti päivittäisissä kielenkäyttötilanteissa. Osallistuttuasi aktiivisesti tähän valmentavaan opintojaksoon saat tiedot ja taidot, joita pääset hyödyntämään tulevissa ruotsin opinnoissasi.
Starta din språkresa här!

Oppimateriaalit

Materiaali ja tehtävät ovat Moodlessa. Tukimateriaalina voi käyttää mitä tahansa ruotsin kielioppikirjaa tai verkkomateriaaleja.

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tämä on yhden periodin pituinen lähitoteutus (EVENING BLENDED), joka pidetään Zoomissa.Tentti on opintojakson viimeisellä kerralla.

Opintojaksolla osallistutaan Zoom-opetukseen

Työelämäyhteydet

Tehtävissä ja sisällöissä työelämälähtöisiä harjoituksia ja sanastoa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Toteutus kestää yhden periodin ja tentti on toteutuksen viimeisellä kerralla.Tentin ajankohta ilmoitetaan Moodlessa opintojakson tiedoissa.

Oppimistehtävät

Oppimistehtävät ja niiden palautusajat löytyvät toteutuksen Moodlesta. Kaikki oppimistehtävät tulee palauttaa hyväksytysti.

Arviointitavat

Toteutus arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty.

Go back to top of page