Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 6 (3 op)
Toteutuksen tunnus: SPA1HA006-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ajoitus
- 23.03.2020 - 22.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 0 - 40
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Ilmoitetaan Moodlessa.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Buenas Migas 3. kpl 7-12. Otava.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia sujuvasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• toimii itsenäisesti ammattialansa kielenkäyttötilanteissa
• ymmärtää ja osaa laatia monipuolisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillisen erikoissanaston
• tuntee hyvin kielialueen kulttuurin
Sisältö
• Harjoitellaan vaativia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Erilaiset liike-elämän viestit
• Syvennetään oman alan sanastoa
• Työnhaku
Työelämäyhteydet
Aikaisemmasta matkailu-tai hotellialan työkokemuksesta on hyötyä opintojakson aikana.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ilmoitetaan Moodlessa.
Kansainvälisyys
Suositellaan suoritettavan ennen Erasmus-vaihtoon osallistumista espanjankielisessä maassa.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa osallistumalla lähiopetukseen suorittamalla siihen liittyvät tehtävät.
Oppimistehtävät
Ilmoitetaan Moodlessa.
Arviointitavat
Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.