Spanish for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 6Laajuus (3 cr)
Course unit code: SPA1HA006
General information
- ECTS credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia sujuvasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• toimii itsenäisesti ammattialansa kielenkäyttötilanteissa
• ymmärtää ja osaa laatia monipuolisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillisen erikoissanaston
• tuntee hyvin kielialueen kulttuurin
.
Contents
• Harjoitellaan vaativia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Erilaiset liike-elämän viestit
• Syvennetään oman alan sanastoa
• Työnhaku
Starting level and linkage with other courses
Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5. Tavoitetaso B1.
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Assessment criteria - grade 1
Opiskelija selviytyy välttävästi rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee yleisimmän ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella jonkin verran toimialaan liittyvistä aiheista.
Assessment criteria - grade 3
Opiskelija selviytyy hyvin rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella luontevasti toimialaan liittyvistä aiheista.
Assessment criteria - grade 5
Opiskelija selviytyy erinomaisesti erilaisissa suullisissa ja kirjallisissa työelämän kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee hyvin ammattialan espanjan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella sujuvasti toimialaan liittyvistä aiheista.
Learning materials
Buenas Migas 3. kpl 7-12. Otava.