Spanish for Hotel, Restaurant and Tourism Industry 6Laajuus (3 cr)
Course unit code: SPA1HA006
General information
- ECTS credits
- 3 cr
- Teaching language
- Finnish
Learning objectives
Opintojakson suoritettuaan opiskelija
• osaa toimia sujuvasti hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
• toimii itsenäisesti ammattialansa kielenkäyttötilanteissa
• ymmärtää ja osaa laatia monipuolisia liike-elämän viestejä
• hallitsee ammatillisen erikoissanaston
• tuntee hyvin kielialueen kulttuurin
.
Contents
• Harjoitellaan vaativia myynti- ja asiakaspalvelutilanteita
• Kulttuurierojen huomioimista viestinnässä
• Erilaiset liike-elämän viestit
• Syvennetään oman alan sanastoa
• Työnhaku
Implementation methods, demonstration and Work&Study
Kirjallinen tentti ja suullinen näyttö. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Learning materials
Buenas Migas 3. kpl 7-12. Otava.
Starting level and linkage with other courses
Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 5. Tavoitetaso B1.
Assessment criteria - grade 1
Opiskelija selviytyy välttävästi rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee yleisimmän ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella jonkin verran toimialaan liittyvistä aiheista.
Assessment criteria - grade 3
Opiskelija selviytyy hyvin rutiininomaisissa suullisissa ja kirjallisissa kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee ammattialan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella luontevasti toimialaan liittyvistä aiheista.
Assessment criteria - grade 5
Opiskelija selviytyy erinomaisesti erilaisissa suullisissa ja kirjallisissa työelämän kommunikaatiotilanteissa espanjan kielellä. Opiskelija hallitsee hyvin ammattialan espanjan sanaston ja fraasit. Opiskelija osaa keskustella sujuvasti toimialaan liittyvistä aiheista.