Syventävä viinikurssi (5 op)

Toteutuksen tunnus: RES8RH035-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 14.01.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
17.01.2022 - 18.03.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
HOTEM Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Jouko Mykkänen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
RES8RH035

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Keskiviikkoisin 14.00 - 18.30 Viiniluokka Riedel A427
Viikko 1 Viinin maistelu; Viinin tyyliin, makuun ja hintaan vaikuttavat tekijät
Viikko 2 Chardonnay, Pinot Noir
Viikko 3 Cabernet Sauvognon, Merlot,
Viikko 4 Sauvignon Blanc, Syrah, Grenache
Viikko 5 Riesling, Loire, Alsace
Viikko 6 Italia, Espanja, Portugali
Viikko 7 edellinen jatkuu, Väkevät viinit
Viikko 8 Makeat viinit, Kuohuviinit

Oppimateriaalit

Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.

Kirjallisuus: hanki Haagan Matskusta/Haagan kirjastosta kirja Understanding Wines: Explaining Style and Quality

Lue siitä ennen luennolle tuloa päivän aiheet!

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus 48 h
Itsenäinen opiskelu 80 h
Oppimismenetelminä on systemaattinen maistelu ja sen yhdistäminen teoreettisen tietoon. Onnistunut opiskelu edellyttää tiiviin tahdin vuoksi aiheisiin ennakkoon perehtymistä.

Oppimistehtävät

1) Monivalintatenttejä viikottain harjoitusta varten.Moodlessa
2) 3 x kirjallista tehtävää annetuista aiheista. Aiheet ilmoitetaan Moodlessa
3) Maisteluiden kirjaaminen Moodleen palautteen saamista varten. Ohjeet tähän Moodlessa.

Arviointitavat

Kurssin osaaminen osoitetaan
a) Maistelutentillä (20 %)
b) Monivalintatentillä (40 %)
c) Kirjallisilla tehtävillä (40 %)

Go back to top of page