Viinin ja ruuan yhdistäminen (6 op)

Toteutuksen tunnus: RES8RH025-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.01.2022 - 25.03.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
28.03.2022 - 20.05.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Mirjami Willman
Terhi Oksanen-Alén
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
RES8RH025

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Arviointiperusteet
Kurssitehtävä 75 % (H/T)
Annettujen harjoitustöiden suorittaminen 25 %
Läsnäolo 100%

Go back to top of page