Viinin ja ruuan yhdistäminen (6op)

Toteutuksen tunnus: RES8RH025-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.01.2021 - 26.03.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
29.03.2021 - 21.05.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
6 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
Opettajat
Terhi Oksanen-Alén
Jari Karjalainen
Ryhmät
02HAAGAVV
02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
Opintojakso
RES8RH025

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Arviointiperusteet
Kurssitehtävä 75 % (H/T)
Annettujen harjoitustöiden suorittaminen 25 %
Läsnäolo 100%

Go back to top of page