Viinin ja ruuan yhdistäminen (6op)
Toteutuksen tunnus: RES8RH025-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 04.01.2021 - 26.03.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 29.03.2021 - 21.05.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 6 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Terhi Oksanen-Alén
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
- Opintojakso
- RES8RH025
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Arviointiperusteet
Kurssitehtävä 75 % (H/T)
Annettujen harjoitustöiden suorittaminen 25 %
Läsnäolo 100%