Viinikurssi (3 op)
Toteutuksen tunnus: RES8RH021-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.01.2020 - 24.01.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.03.2020 - 22.05.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 30
- Koulutus
- HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma
- Opettajat
- Jouko Mykkänen
- Ryhmät
-
02HAAGAVV02HAAGAVV Haagan vapaasti valittavat
- Opintojakso
- RES8RH021
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Lähiopetustoteutus:
Lähiopetus ja tentti 21 h
Itsenäinen opiskelu 89 h
Oman oppimisen arviointi 1h
Oppimistapana on systemaattinen maistelu ja sen yhdistäminen teoreettisen tietoon. Onnistunut opiskelu edellyttää tiiviin tahdin vuoksi aiheisiin ennakkoon perehtymistä. Oppiminen osoitetaan tenteillä, joissa on maistelu- ja teoriaosuus.
Aikaisemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen (AHOT)
Opiskelija voi saada aikaisemmin hankitun osaamisen tunnustettua suorittamalla opintojaksosta/opintojakson osasta näytön.
Intro
Opintojakso on suunnattu kaikille viinien maailman kiinnostavaksi ja hyödylliseksi kokeville opiskelijoille. HOTRA-ohjelman opiskelijat ja RUOKA-ohjelman opiskelijat eivät voi osallistua tälle opintojaksolle, koska opintojaksot johdatus ravintolajuomiin vastaavat pitkälti tätä kurssia.
Kurssimaksu 30 €.